Informatieavond voor omwonenden sporthal Pandora

Omwonenden en andere belangstellenden worden op 17 januari geïnformeerd over de sporthal die zal worden gebouwd aan Pandora, langs de Oranjebaan. Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het bouwplan, dat nog aan de gemeenteraad moet worden voorgelegd. De hal wordt ongeveer 2200 vierkante meter groot.

 

De hoogte wordt tien, de lengte 49 en de breedte 45 meter.  Van 11 tot en met 24 januari kunnen ook de rekeningen bekijken en daarop schriftelijk reageren. Zij liggen bij de balie Bouwen in het Raadhuis, dat dagelijks van 08.30 tot 16.30 is geopend.  

De multifunctionele sporthal krijgt twee bouwlagen en wordt ruim tien meter hoog.  De bouw is niet in strijd met het geldende bestemmingsplan, zodat een vrijstellingsprocedure moet worden gevolgd, op grond van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO). Er zijn al negen brieven van omwonenden binnen gekomen, waarin op duidelijkheid over de inrichting van de ruimte rondom de nieuwbouw en over de parkeersituatie wordt gevraagd.  

Er is een klankbord van bewoners gevormd om de zorgen over de inrichting van de buitenruimte mee te bespreken. Er worden tijdelijke maatregelen ten behoeve van parkeren en bouwverkeer gedurende de bouwperiode.

 

Lees ook:Kassen weg voor woningen Oostermeerweg
Lees ook:Bestuursrechter: aanleg golfbaan geen overtreding
Lees ook:Bouw Amstelveen College kan starten
Lees ook:Informatie bestemmingsplan Wester-Amstel
Lees ook:Cursus- en expositiegebouw bij wijngaard Langs de Akker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.