Vrijwilligers gezocht voor NL Doet

naamloosWie wil, kan vrijdag 20 en zaterdag 21 maart weer als vrijwilliger aan de slag tijdens ‘NL Doet’. Stichting Meergroen, het Zonnehuis, zorgcentrum Groenelaan, Landschap Noord Holland en Ons tweede thuis Groenhof zoeken op de vrijdag mensen voor diverse werkzaamheden.

Op de zaterdag kan men aan de slag bij Stg. Dierentehuis Amstelveen, de SAKB, Honk en softbal De Vliegende Hollander, Zonnehof, Buurthulpdienst, Atletiekver. Startbaan, Uiterton, Fairy Fresh & Friends, Zonnehuis de Luwte, Elsenhove en Keizer Karelgroep (padvinders).

De werkzaamheden variëren van werken in de natuur, onderhoud aan een gebouw of sportveld, buffet of poffertjes verzorgen tot het maken van een klimwand of een voorjaarsmarkt organiseren.  Men kan zich natuurlijk individueel aanmelden, maar ook met de hele familie of als bedrijf komen.

 Kijk op www.nldoet.nl welke klussen er allemaal zijn.  

 

Organisatie die een klus hebben, maar niet weten hoe u die op de site van NL doet te zetten, kunnen contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Amstelland: [email protected] of 020 7600054.

Lees ook:Buitenveldertbaan weer meer gebruikt
Lees ook:Weer golftoernooi Abina
Lees ook:Hinder door onderhoud Kaagbaan duurt langer
Lees ook:Eerste bewoners Zonnehuis verhuisd
Lees ook:Kaagbaan weer in gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.