Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers

buurthulp_logo[1]De Buurthulpdienst, onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland, is weer op zoek naar vrijwilligers voor het helpen van bejaarden en mensen met een beperking. In diverse wijken is hulp nodig. Zoals voor een man van 90in Westwijk, die iemand zoekt om op maandagochtend met hem te gaan zwemmen in de Meerkamp, waar dan speciaal voor 65-plussers een zwemsessie wordt gehouden.

Een vrouw van 72 in Groenelaan wil graag geregeld met iemand praten en een dame van 58 in Keizer Karelpark zou graag met een vrijwilligster uitstapjes maken met de auto of in de regiotaxi.

Ook in Kostverloren zoekt een vrouw van 74 een vrijwilligster in de wijk voor uitstapjes met de auto. En in Bankras zoekt een man van 78 een gezellige vrijwilliger die goed kan luisteren. Voor praatcontact of samen naar buiten gaan is een vrouw van 68 in Keizer Karelpark op zoek naar een vrijwilliger. Ook wil de dienst in contact komen met mensen die met cliënten boodschappen willen doen of hen naar artsen brengen.  Onkosten worden vergoed.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Inge Veraar tijdens spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 - 7603400, of mobiel via 06-22691437. Of via e-mail: [email protected]. De dienst verleent vrijwillige hulp aan ouderen of mensen met een beperking.

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer tal van vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vijrwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer veel vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer veel vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst naarstig op zoek naar vrijwijlligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.