Soep, toneel en meer van Ons 2e Thuis

markt3Om hen men de medewerkers en cliënten van Ons Tweede Thuis kennis te laten maken, trakteerden die vrijdag de marktbezoekers in het Stadshart op straattheater, proefzakjes thee, een kleine kunsttentoonstelling en zij ruimden zwerfvuil op. ’s Avonds deelden zij soep uit in het busstation. Volgens de organisatoren leidde het allemaal tot vele ontmoetingen en leuke gesprekken.

Drie dagen lang had Ons Tweede Thuis activiteiten op marktpleinen, in busstations en in de gebouwen van Ons Tweede Thuis. Vrijdag was Amstelveen dus aan de beurt: ’s ochtends op de markt en ’s avonds in het busstation. Doel was mensen kennis te laten maken met de organisatie en degenen daarachter.

Marktbezoekers waren ontroerd door de vrolijke dans met kleurrijke paraplu’s van cliënten van dagcentrum Spoorzicht. Bram van Schagen legde bij de mooie kunstwerken van atelier Middelpolder uit wat er allemaal op een dagcentrum gedaan wordt. Andere cliënten deelden proefzakjes thee van De Branderij (onderdeel van Ons Tweede Thuis) uit en de zwerfvuilprikkers van dagcentrum Middelpolder zorgden dat de omgeving weer schoon werd. Tussen de kaasboer, stoffenkraam en vishandel werd volop met lokale politici gesproken, want die hadden die ochtend hun verkiezingsmarkt.

Bij het busstation genoten reizigers en een enkele buschauffeur van een kopje tomatensoep, gemaakt door cliënten van dagcentrum Middelpolder. Het was opeens een vrolijke bedoening op het busstation. Reizigers konden even aanschuiven en bijkomen aan de gezellig gedekte tafel met de ‘beste soep van Amstelveen’.

Lees ook:Koops bij dagcentrum gehandicapten
Lees ook:B&W vergaderen bij Ons Tweede Thuis
Lees ook:Duofiets en rolstoel voor Luwte en Mozaïek
Lees ook:Duo – en rolstoelfiets voor Luwte en Mozaïek
Lees ook:School De Wending naar betere behuizing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.