Partij voor de Dieren naar Muziekschool

dieren partijNa diverse andere landelijke partijen doet ook de – niet in de gemeenteraad vertegenwoordigde – Partij voor de Dieren de gemeente Amstelveen aan. Op zondag 12 maart (want de fractie in het Binnenhof is nu eenmaal Zevende Dag Adventist met dus zaterdag heiliging) zijn Tweede Kamerlid Esther Ouwehand en kandidaat-Kamerlid Lammert van Raan, statenlid in Noord-Holland, om 14.15 in de Muziek- en Dansschool aan het Stadsplein. Men kan daar hun lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’ komen beluisteren. Na de lezing kan men met de politici in gesprek te gaan.

Ouwehand en Van Raan zeggen de ‘expressieve politiek’ te willen bedrijven. Ouwehand: “We laten zien dat idealisme het nieuwe realisme is waar de wereld dringend behoefte aan heeft. Aan de hand van onze successen in tien jaar Partij voor de Dieren in de Kamer én de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma maken we duidelijk dat wij hét politieke alternatief voor de gevestigde orde bieden. Het is tijd voor Plan B, omdat er geen planeet B is.”

Van Raan staat als derde op de landelijke lijst. derde plek op de kandidatenlijst een goede kans maakt op een zetel in de Tweede Kamer. Hij kondig aan te willen ingaan op de vraag wat het effect is van vasthouden aan idealen, terwijl volgens hem de andere partijen meer gericht zijn op compromissen en het verkrijgen van de macht.

Volgens de Volkskrant spreekt de Partij voor de Dieren een geheel eigen taal en kiest geen enkele andere partij kiest in haar verkiezingsprogramma zo nadrukkelijk voor het leefbaar houden van de aarde en het beschermen van al haar bewoners. Aanmelden voor de gratis lezing kan via: https://www.partijvoordedieren.nl/aanmeldformulier-idealisme-is-het-nieuwe-realisme-in-amstelveen

 

Lees ook:Documentaire Partij voor de Dieren
Lees ook:VVD blijft ook in Amstelveen grootste partij
Lees ook:VVD en PvdA zouden in gemeenteraad nu groter dan ooit zijn
Lees ook:D66 voert actie met de bus
Lees ook:Gepasseerd PvdA-raadslid wil Kamer in voor jongerenpartij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.