SP: Kritiek op kieslijst oorzaak schorsing Pino

Patrick Adriaans (SP)

Patrick Adriaans (SP)

Ronald Pino

Ronald Pino

Zijn kritiek op de wijze waarop de kandidatenlijst voor de gemeenteraads- verkiezingen tot stand kwam, is de oorzaak van de schorsing van Ronald Pino als lid van de SP. Dat zegt bestuurslid Patrick Adriaans van de afdeling Amstellend-Meerlanden. Adriaans is ook raadslid. Ook voorzitter Joep van Erp van de twee leden tellende SP-fractie in de gemeenteraad is bestuurslid van de afdeling. Of Pino ook wordt geroyeerd beslist de ledenvergadering op 3 november, waar Pino zich tegen de schorsing door het bestuur mag verdedigen. Volgens Adriaans heeft Pino herhaaldelijk de SP in het algemeen en de afdeling in het bijzonder “in het openbaar in diskrediet gebracht.” Hij zou ondermeer ongefundeerde kritiek op de samenstelling van de kandidatenlijst voor de raadsverkiezingen hebben gehad en zich daarmee schuldig hebben gemaakt aan de in de statuten genoemde schorsingsreden: het vertonen van ‘handelingen of gedragingen waarmee het belang van de vereniging in ernstige mate wordt geschaad.”Adriaans: “Bij de SP mag je het met elkaar oneens zijn en ook de publiciteit zoeken. Maar ongefundeerde beschuldigingen uiten, zonder een ledenvergadering te bezoeken gaat ons te ver. De heer Pino is, zoals ieder lid, telkens uitgenodigd voor de diverse ledenvergaderingen, waarop onder andere het bestuur is gekozen, programma en kieslijst zijn vastgesteld, alsmede de procedure om tot de kieslijst te komen. Helaas is hij na 2007 op geen enkele ledenvergadering aanwezig geweest.” Anders dan die van de andere politieke partijen zijn de ledenvergaderingen van de SP-afdeling in principe niet openbaar, maar niet-leden, inclusief media, kunnen het verzoek tot het bestuur richten ze bij te mogen wonen.

Lees ook:SP-afdeling schorst weer partijlid
Lees ook:SP bespreekt royement Pino achter gesloten deuren
Lees ook:Bot weer lijsttrekker Burgerbelangen
Lees ook:Adriaans nu beoogd lijsttrekker SP
Lees ook:Extra vergadering PvdA-afdeling over verkiezingen Tweede Kamer

146 reacties op “SP: Kritiek op kieslijst oorzaak schorsing Pino

  1. Hans van der Liet

    “Maar ongefundeerde beschuldigingen uiten…… gaat ons te ver.”

    In september 2007 had de SP daar anders nog niet zoveel moeite mee….

      /   Beantwoorden  / 
    1. bakker bik

      En maar stoken, Hans. Bemoei je liever met je eigen club van draaikonten die al hun principes overboord zetten voor de macht. Oh ja, mag ik niet zeggen, anders ben ik linkse rakker en iemand zonder niveau!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Ronald Pino

    1. Waar blijft het antwoord op mijn verzoek om feiten en bewijen in een voor beroep vatbare beslising uiteen te zetten? De brief werd gericht aan Harald Bos.
    2. In eerdere reacties van de SP staat te lezen dat er ten tijde van het conflict mnog geen sprake was van een kandidaten lijst. Zie : http://www.echo.nl/an-an/buurt/redactie/247539/lid.beticht.sp.voorzitter.van.nepotisme/ en de bijbehorende reacties van Harald Bos.

    Is dit al het grote draaien of moet het liegen nog beginnen?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ronald Pino

    Wat valt er te verdedigen tegen leugens en leugenaars? Strekt het mij niet tot eer geschorst te worden door een bende die knoeit met democratische principes? Die mijn vrouw beschuldigt van geknoei met notulen terwijl er van iedere notule een bewijs van erkenning voor het goede werk werd gemaild? Staat er in die notulen niet dat Pino aandringt op het democratisch vaststellen van de kandidatenlijst? Wat is dat voor een bende die iemand die om democratisering vraagt, gaat verbieden de vergaderingen bij te wonen?!
    Hoe moet je je verdedigend tegen valse aanvallen? Goddank dat de SP geen beschikking meer heeft over Siberië en de Goelag!

      /   Beantwoorden  / 
    1. bakker bik

      Kun je niet en toch verdedig je je ! Of wil je graag de martelaar van de democratie binnen de SP uithangen? Wat is het nut van uw opmerkingen?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Johan Bos

        Nou ik vind eerlijk gezegd de aantijgingen van de SP ook nogal vaag. Die komen er in feite op neer dat kritiek op de de manier waarop de kandidatenlijst is samengesteld niet wordt getolereerd. Wat mij bij een maoistische organisatie overigens niet verbaast. De besluiten werden vooral genomen in een kerngroep, een soort politbureau, waar Pino niet welkom was. En ledenvergaderingen van de SP zijn in principe niet openbaar. Zij is de enige partij in Amstelveen met een dergelijke beslotenheid…

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ronald Pino

          Zucht! Eindelijk begrip.

          Dank.

          Dat hebben we dan toch maar bereikt.

            /   Beantwoorden  / 
          1. bakker bik

            Mee eens Johan, maar de hr. Pino wist van tevoren bij wat voor een soort club hij zich aansloot. Nu is het er zelf het slachtoffer van en begint hij luid te protesteren! Dat vind ik tegenstrijdig.

              /  
          2. Ronald Pino

            @ Bakker Bik Je herkent een oplichter niet aan zijn uiterlijk. Ik dacht dat ik met sociaal bewogen medeburgers te maken had. Ik maakte kennis met de SP bij een actie voor het behoud van de flat aan de Carmenlaan. Ik heb toen ook bijzondere mensen ontmoet voor wie ik nu nog respect voel. Toen Joep van Erp en zijn vriendin Det van Kessel (en hun vriendje Patrick) en hun gedraai en gekonkel mij duidelijk werden, probeerde ik het tij te keren. Maar Joep van Erp gesteund door Michel Duyx wist wel raad met idealisten ook al had hij dan geen beschikking over een Goelagarchipel. Nu blijkt inmiddels ook landelijk dat de SP een nog steeds op macht en egoïsme draaiende maoistische beweging is en zoveel mogelijk die waarheid duidelijk maken is wat ik wil.

              /  
  4. Ronald Pino

    De SP in zijn volle goorheid ontmaskeren!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hans van der Liet

      Het is heel goed dat de beerput opengaat. De SP is een ten diepste ondemocratische partij, die schijt heeft aan de burger en zelfs, zo blijkt, aan haar eigen leden.

        /   Beantwoorden  / 
  5. Ronald Pino

    Of de Amstelveense SP in zijn volle corruptheid aan de kaak stellen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. bakker bik

    Misschien zien ze u als een mastadont, net als bij een andere partij. Ik zou daar, als ik u was, trots op zijn en nog trotser als het een gore partij zou zijn, want dan dan bent u zelf schoon.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ronald Pino

    ???

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mike

    Er is geen één partij in Nederland denk ik die geen beerputten dichthoud of opentrekt.
    Zo zie je maar hoe eng de politiek in elkaar zit. Daarom ook gelijk maar hulde voor iedereen die deze opentrekken en hun rug recht houden. ( zoals Ronald Pino en zoals laatst Ab Klink)

      /   Beantwoorden  / 
      1. Ronald Pino

        ach wat – wat je zegt ben je zelf! :-)

          /   Beantwoorden  / 
      1. Tante Truus

        Onzin, en dat weet u best.. alleen u kunt niet meer terug.. u moet het volhouden koste wat het kost.. de blamage is inmiddels te groot.. maar eens komt hij.. eens komt hij die blamage…

          /   Beantwoorden  / 
  9. Tante Truus

    @Tjalie, dat ben ik volgens de heer Pino, echter dat ben ik niet, ik ben Marion en mijn achternaam doet er niet toe, is en blijft internet toch?
    De heer Pino heeft al maanden in zijn hoofd dat ik de heer Duyx ben.
    Waar hij dat vandaan haalt?? Van zijn zogenaamde psychologische kennis.Maar geloof mij, Pino is knettergek.
    Op het forum van Amstelveen de Echo probeer ik al maanden gewoon te reageren , wordt mij onmogelijk gemaakt door de heer Pino en nog een andere meneer daar. Daar strijd ik ook al maanden tegen, ik vind dat ik gewoon moet kunnen reageren zonder lastig gevallen te worden door een waanidee van de heer Pino.
    Helaas volgt waarschijnlijk op deze uiteenzetting van mij weer een woordenvloed van beschuldigen, uitingen die niet kloppen van de heer Pino, sorry hiervoor, maar dan weet je ongeveer hoe het zit. Oja, en een aantal diagnoses over mij zonder echt onderzoek, hij kent mij namelijk niet eens maar weet precies te vertellen aan welke geesten ziektes ik zogenaamd lijd.
    Momenteel volg ik de heer Pino op de voet, een aantal facebook en Hyves vrienden van mij ook, aangezien ik niet kan wachten tot ik in de krant sta… Tante Truus is de krant tot groot vermaak van mijn familie en voorgenoemde vrienden..

    Hartelijke groeten,
    Marion

      /   Beantwoorden  / 
  10. Ronald Pino

    Beste Drs. Michel Duyx. Niemand heeft u hier gevraagd te reageren en wie kaatst moet de bal verwachten.

    Geachte Lezers: Achter de schuilnaam Tante Truus verbergt zich Tante Sigaret/Feniks/Henk Stalknecht/Van den Manakker/Sigmund/Marion/ Duyx penningmeester van de SP.

    Als zij/hij doorgaat zal ik aan de hand van psychiatrische symptomen die zij/hij hier laat zien haar/zijn toestand stap voor stap diagnosticeren en daarbij voor de leken onder de lezers verwijzen naar Google. Beter is uiteraard een echt psychiatrisch leerboek te hanteren.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Tante Truus

    heer Pino, blablablabla, wanneer kom ik in de krant??????

      /   Beantwoorden  / 
  12. Tjalie

    Waarom geen feiten waardoor RP geroyeerd moet worden? Is deze persoonlijke actie tegen RP niet een zwaktebod van de SP?

      /   Beantwoorden  / 
  13. Ad C.

    Omdat er geen feiten zijn! RP is gewoon slimmer dan de rest en daardoor een bedreiging.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Mark van B.

    Wat heeft die Tante Truus met de SP te maken? Op echo.nl had ze meerdere malen geschreven lid te zijn van de VVD. Overigens blij dat die scheldpartijen en psychiatrische diagnoses op echo.nl gedeleted zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      @Mark B.. niets helemaal niets heb ik met de SP te maken.. behalve dat twee gekken hier denken dat ik de heer Duyx ben.. dat is alles… ter lering en vermaak…Oorzaak? Eenmaal reageren op een topic van de Echo Amstelveen.. het niet eens zijn met die twee en toen begon het circus……

        /   Beantwoorden  / 
  15. R. Pinokio

    Echte kerels vechten het onderling uit , die hebben geen Amstelveenblog of Echo nodig , wat een slappe hap zeg!

      /   Beantwoorden  / 
  16. Ronald Pino

    @Tok, tok, tok de SP collaborateur. Hij kraait als een haan en is dan ook werkelijk een kippen***. Hij heeft hulp weten te vinden. Uitgehuild aan de borst van Tante Marion Duyx neem ik aan. Enfin…

    Daar is ie weer! De held die het altijd maar weer over echte kerels heeft die echt als een kerel het echt uitvechten. Haantjesgedarg met kippnhersenen.

    Eechte kerels hebben ook een echte naam waar ze echt voor uitkomen.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Bob

    Zeg RP als je kippenheer schrijft weten we wel wie of wat je bedoelt en hoeven we je niet te missen net als bij echo.nl.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Ronald Pino

    @ Bob Ok maar ik ben erg gewend aan mijn gewoontes om Tok, tok, tok aan te spreken. :)

    @Mark B goede vraag! Wat heeft Truus met de SP te maken? Ik denk dat het ‘m hierin zit: Achter de schuilnaam Tante Truus verbergt zich Tante Sigaret/Feniks/Henk Stalknecht/Van den Manakker/Sigmund/Marion ofwel Drs. Michel Duyx penningmeester van de SP. Deze Michel Duyx is op de hoogte van wat er zich hier afspeelt omdat ik hem dat heb bericht op 21 juni 2010 via zijn e-mail adres dat te vinden is op no. 5 http://amstelveen.sp.nl/afdbestuur/kandidaten.stm Gewoon aanklikken, scrollen naar no 5 en het onderstreepte woord Michel aanklikken.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Ronald Pino

    Duyx hou vol dat je Duyx niet bent en op een dag geloof je het zelf ook nog. Zul je zien!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Vooral volhouden dat ik het wel ben, dan zult u steeds meer voor gek komen te staan. Sterker nog ik zou het op de partij vergadering van 3 november eens flink onder de aandacht brengen!Ter vermaak….

        /   Beantwoorden  / 
      1. Hans van der Liet

        Tante Truus, wanneer komt nu eindelijk het moment dat dhr Pino en ik voor gek komen te staan. Wanneer levert u ons eindelijk het bewijs dat u Marion heet en niet Michel Duyx??

          /   Beantwoorden  / 
  20. Ronald Pino

    Heer Johan Bos! Mijn excuses dat ik U nog steeds niet bedankt heb voor het plaatsen van dit artikel.Bij deze mijn diepe erkentelijkheid!

      /   Beantwoorden  / 
  21. Tante Truus

    @Mark B, zelfde onzin geklets als altijd van de heer Pino.

    Heer Pino, u stuurt toch wel na 3 november uw open brief naar alle dagbladen hé, beloofd is beloof. Ik heb namelijk al heel wat weddenschappen lopen en het zou jammer zijn als ik die mis liep.

    Bovendien wat zegt dat dat u de heer Duyx een een bericht gestuurd hebt? Ik heb u ook een bericht gestuurd om uw vergissing nog eens te vertellen, goed bedoelt, en daar trekt u zich toch ook niets van aan?

    Heer Pino, ik weet dat u het misschien niet prettig vindt maar ik volg u toch nog een poosje..

    Tante Truus wil namelijk zo vreselijk graag met uw blunder in de krant!

    Hartelijke groeten,
    Tante Truus

      /   Beantwoorden  / 
  22. Ronald Pino

    Bij voortduring zinloos tieren: Querulantenwaan

    Daarover is ERG veel te vinden in Google.

    .
    Zeer leesbaar voor het begrijpen van de dwang vast te houden aan een valse identiteit is ook http://tinoz.com/waantjusa.doc

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Wat is de medische term voor iemand die blijft denken dat iemand iemand anders is dan hij denkt dat hij is? U dus, als uitkomt dat u al maanden de verkeerde diagnose stelt?

        /   Beantwoorden  / 
  23. Ronald Pino

    De VVD’er Tante Truus zou als SP’er geen gek figuur slaan. Maar gek blijft ze niettemin toch.

      /   Beantwoorden  / 
  24. Tante Truus

    Kom bij de club!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  25. Tjalie

    Truus gao naor huus want hier beuren raore dingen!
    Nou mot je pil’n slikk’n want je slaot wartaol uut.

      /   Beantwoorden  / 
  26. Ronald Pino

    Zo door gaan Michel Duyx. Ik moet een paar uur onderbreken. Demonstreer in die tussentijd je echolalie.

    Ik schreef Michel Duyx en let op wie er reageert!
    :)
    :)
    !

      /   Beantwoorden  / 
  27. Tante Truus

    Tante Truusssssss, hoe voorspelbaar heer Pino, dat ik reageer, hoe voorspelbaar.

    IK BEN DE HEER DUYX NIET,….

      /   Beantwoorden  / 
  28. Marion

    Saaaaaaai. Truus saaaaaaaai en dom!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hans van der Liet

      Hulde hulde hulde aan de vervalser van de naam Marion hulde hulde hulde

        /   Beantwoorden  / 
  29. Hans van der Liet

    Hulde hulde hulde

      /   Beantwoorden  / 
  30. Tjallie

    Ik doe ook nog een duit in het zakje

      /   Beantwoorden  / 
  31. Hans van der Liet

    Hulde hulde aan de vervalser van de naam R.Pino

      /   Beantwoorden  / 
  32. Ronald Pino

    Gemaild aan J. Th. Bos dat berichten onder de naam R.Pino bijv. 26/10 23.21., 22.33, 23.24, 23.2 vervalsingen zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  33. Ronald Pino

    Dit is crimineel gedrag dit moet vervolgd worden!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ronald Pinokio

      Oke wordt vervolgd :)

        /   Beantwoorden  / 
  34. Ronald Pinokio

    Welke Hans bedoeld U ?

      /   Beantwoorden  / 
  35. Ronald Pino

    @Tok, tok, tok, de kippenheer en je zoogtante Truus naderen nu hun publieke vernedering! Vuiligheden Onno Zwerver en Michel Duyx is tot daar aan toe maar internetcriminaliteit is iets heel anders. Alles wat jullie nu nog schrijven voegt toe aan de identificatie van jullie IP-nummers.

    :) Brug te ver boefjes van de SP! :)

      /   Beantwoorden  / 
  36. Ronald Pino

    Ik ken mevrouw Parsoe van de recherche Amstelveen Zuid. Behalve een zeer deskundige politievrouw is zij ook erg kundig in het identificaren van internetgeboefte! Hiep, hiep, hoera! Weer stof voor het dossier SP.

      /   Beantwoorden  / 
  37. Robocop

    Wie is de Mol? :)

      /   Beantwoorden  / 
  38. Onno

    Ja, het adviseren om je advocaat lid te laten worden van de SP is inderdaad vuiligheid.
    Laat die politie dame mij maar even bellen dan! Ben benieuwd wat ik met bovenstaande opmerking voor een boete krijg.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Robocop

      Het beschadigen van de tere ziel van R. Pino is zeer strafbaar!

        /   Beantwoorden  / 
  39. Ronald Pino

    @ Tok, tok, tok – alles op zijn tijd, kippenheer. De meeste internetvervuilers hebben 2 IP adressen. Een van thuis en van hun werk. Internetcriminaliteit varieert nogal van geld tot simpele naamsvervalsing daarop staat max. 6 maanden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Robocop

      OH jee nu krijg ik problemen met de echte Robocop :)

        /   Beantwoorden  / 
  40. Robocop

    Maar inderdaad dit soort opsporing heeft de hoogste prioriteit, laat die woning inbraken maar even rusten , R. Pino gaat voor :)

      /   Beantwoorden  / 
  41. Ronald Pino

    Tekst mail aan de webmaster

    Zeer geachte heer J. Th. Bos,
    Als u niets doet, wil ik wel aangifte doen van het misbruik van mijn naam op Amstelveen.blog. U moet dan wel de reacties van R.Pino laten staan. Maar dat had u uiteraard zelf al begrepen. Als u zelf betere maatregelen voor ogen hebt, mag ik die dan weten? Alles wat tegen mij is komt uit de hoek van de SP en hoe meer ernaar verwezen kan worden in mijn brief aan alle kranten, des te beter. Misschien ziet u er iets in om een artikel te schrijven met uw medewerking aan het bestrijden van de cybercriminaliteit en de te nemen maatregelen? Enfin ik twijfel niet aan uw bereidheid de juiste maatregelen te nemen. Mag ik op de hoogte gehouden worden? Bij voorbaat dank.
    Ronald Pino

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Tekst mail aan de webmaster

      Zeer geachte heer J. Th. Bos,

      Als u niets doet, wil ik wel aangifte doen van het misbruik van mijn naam op Amstelveen.blog. U moet dan wel de reacties van Marion, dit is namelijk onder een valse naam, en die van de heer Pino aan Tante Truus waarin hij haar steeds verteld dat zij de heer Duyx is, laten staan. Maar dat had u uiteraard zelf al begrepen. Als u zelf betere maatregelen voor ogen hebt, mag ik die dan weten? Alles wat tegen mij, tante Truus, is komt uit de hoek van de heer Pino en hoe meer ernaar verwezen kan worden in zijn brief aan alle kranten, des te beter. Misschien ziet u er iets in om een artikel te schrijven met uw medewerking aan het bestrijden van de cybercriminaliteit en een psycholoog die er compleet naast zit de te nemen maatregelen? Enfin ik twijfel niet aan uw bereidheid de juiste maatregelen te nemen. Mag ik op de hoogte gehouden worden? Bij voorbaat dank.
      Tante Truus

        /   Beantwoorden  / 
  42. Ronald Pino

    @Robocop Valt wel mee hoor. Mijn ziel is niet zo teer dat ik te laf ben om onder mijn eigen naam te schrijven hoor! :) Als ik zo teer was als de kippenheer en Truus proberen te laten geloven had ik ze niet zover geprovoceerd dat ze iets te ver zijn gegaan in hun MACHTELOZE WOEDE om mij te beschadigen en de SP te dienen.

      /   Beantwoorden  / 
  43. Ronald Pino

    @Michel Duyx panningmeester van de SP hier en elders schrijvend onder diverse valse namen.

    Je probeert mij bang te maken en hoopt dat ik niet op de vergadering durf te komen, dat ik niet (zoals de vorige keer) naar de kranten zal schrijven etc. etc. Ik kan het me echter niet permitteren te liegen want ik schrijf onder mijn ware naam.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Oh, ik hoop toch zo dat u schrijft heer Pino… u liegt niet..jammer voor u.. dan zou u misschien nog kunnen verklaren waarom u gelogen zou hebben en zou u uzelf er nog uit kunnen kletsen. Maar verklaren dat u zich vergist heeft en dat Tante Truus niet de heer Duyx is zal een stuk ingewikkelder worden.
      Lijkt mij super Tante Truus in de krant, die naam zet er u dan toch wel bij hé! anders hebben mijn vrienden en ik er nog geen lol van, wij kijken er namelijk allemaal erg naar uit.

        /   Beantwoorden  / 
  44. Ronald Pino

    Panningmeester sorry is penningmeester :)

      /   Beantwoorden  / 
  45. Ronald Pino

    En als schrijver van http://www.ronaldpino.blogspot.com kan ik uiteraard niet laf, neurotisch of psychotisch zijn. Wat ik ook graag op iedere werkdag mag laten zien.
    :)
    Ik dien mijn zaak met openheid. De SP met achterbaksheid – ieder zijn meug. Dit is een vrij land! :)

    Laat de lafaards achter hun olijfblaadje – zo lang ze laf zijn, zijn ze sullig en machteloos.

      /   Beantwoorden  / 
  46. B. van Harmelen

    Zucht :(

      /   Beantwoorden  / 
  47. Sanderf

    Is die van der Liet eindelijk van Echo.nl verbannen! wat een zegen zeg :)

      /   Beantwoorden  / 
  48. Joepiedepoepie

    Ja de champagne mag open :)

      /   Beantwoorden  / 
  49. Goeiegrutten

    Eindelijk ze zijn wakker geworden !

      /   Beantwoorden  / 
  50. Onno

    Nogmaals, wat is er mis met het advies om je advocaat lid te maken van de sp zodat hij of zij bij de vergadering aanwezing kan zijn?
    En als je mijn ip adres wilt stuur je maar gewoon een mailtje hoor, ik heb niks te verbergen. Ik denk dat deze webmaster heel simpel openheid van zaken kan geven , wie hier allemaal onder één of meerdere namen schrijft. Blijkbaar heeft hij er geen belang bij evenmin dat jij dat hebt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ronald Pino

      @Tok, tok, tok, de kippenheer. Je bent wel slim maar niet intelligent. Je denkt echt als een kip die denkt dat hij slim is omdat hij Kukeleku kan kraaien. Drie dingen – maar dat is vast te veel voor je op kippen**** ingestelde brein. 1 Mijn advocaat is een verbonden aan een vooraanstaand kantoor en doet niet aan vuile zaakjes. 2. Als het later uitkomt dan kunnen alle gevolgen op losse schroeven komen te staan 3. Bovendien het is in mijn voordeel dat ik in mijn nationale brief kan schrijven dat ik MIJ NIET MOCHT VERDEDIGEN.

        /   Beantwoorden  / 
  51. Onno

    Jouw IP adressen verhaal is trouwens aardig achterhaalt. Als ( ik zeg ALS) zou willen kan ik vanaf mijn pc met honderden verschillende ontraceerbare ip adressen opereren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Er zijn nu eenmaal meer hondjes die Fikkie heten.
      De webmaster kijkt wel beter uit om een IP adres zonder gerechtelijk bevel bekend te maken. Daar is mijn inziens geen enkele reden voor, en nog strafbaar ook.
      Wie zegt mij dat al die berichten die er nu staan niet door uzelf heer Pino op deze site zijn geschreven zodat u weer stof heeft verder te razen en tieren???
      Deze website is natuurlijk uit het jaar nul.Je hoeft je niet eens te registreren, bovendien zegt dat niets want met verschillende e mail adressen kan je ook steeds inloggen met een andere naam op elk fora. Dat heet schijnveiligheid. Trouwens al log je in onder een nick-name dan kan je nog zomaar voor iemand anders aangezien worden:):):):):) Hahahaha

        /   Beantwoorden  / 
  52. Karel Doorman

    De gebruikte techniek van deze weblog is trouwens ook aardig ouderwets !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ronald Pino

      Dat wil nog niets zeggen over het gebruik ervan. De SP’ers misbruiken het om hun aard te exposeren. De anderen om een mening te geven.

      Een goudvis in een riool blijft een goudvis. Een SP’er is er in zijn element.

        /   Beantwoorden  / 
  53. bakker bik

    @ Johan. De heren HvdL. en R.pino hebben kans gezien over dit onderwerp meer dan 500 berichten te zetten en laten zetten op amstelveen echo. Dus maak je borst maar nat. Vooral de hr. Pino vond het nodig om de SP martelaar uit hangen. Jammer voor de heer Pino want door dit gedoe heeft hij een beeld van zichzelf geschetst wat ik niet al te positief vind, maar ja wie ben ik?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ronald Pino

      :) Inderdaad wie ben jij?!
      :) Maar :(

      :( Daaraan zij echter dit met nadruk toegevoegd:
      ;(

      Eerlijk bakker bik met pijn in het hart doe ik noodgedwongen mee aan het afzeiken van bakker bik en frank bikker. Waarom? Omdat jullie :) tegenstanders zijn met de mogelijkheid tot intelligent en humoristisch tegenspel. Van die 650 reacties waren Hans van der Liet en ik alleen tegenspelers en Drs. Duyx en zijn facetten de initiatiefbeners en aanstichters van onaangenaamheden.

      Eens?

        /   Beantwoorden  / 
      1. bakker bik

        Volgens hvdl een dorpsonderwijzer,en die mogen niets zeggen tegen personen die een 10 voor hun Latijn of Grieks hadden of wijzer waren dan een auteur van 15 boeken alsof je dan wijs bent. Mijn opoe van 70 met 3 jaar lagere school was wijzer dan jullie, ondanks dat haar kennis beperkt was.
        -
        Zielig en pathetisch is die haatcampagne van jullie tegen de SP. Als je ze niet moet, kom dan met iets anders, of, en dit is gericht aan de hr. Pino, wordt lid van een andere partij.
        -
        Negeer die SP dan gewoon!
        -
        Trouwens, ik vind jullie ook erg selectief in jullie verontwaardiging. Waarom richten jullie ook niet jullie pijlen tegen de PVV. Een naar mijn smaak nog autoritairder club met een op bepaalde vlakken zeer verwerpelijk gedachtengoed.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Tante Truus

          :)

            /   Beantwoorden  / 
  54. peter

    Onderstaande van de hand van rp ( http://m.echo.nl/ec-op/buurt/ingezonden/790507/schizofrenie.1/ ) laat zien hoe rp in elkaar zit. Ik moet zeggen dat deze zelf ontleding niet bezijden de waarheid is.

    Wanneer kan er sprake zijn van schizofrenie?
    Als bij iemand, afgaand op de resultaten van meerdere psychologische onderzoeken de verdenking van schizofrenie wordt bevestigd dan is er reden om te twijfelen aan de geestelijke gezondheid van de betrokkene. Maar ook in dat geval is de veronderstelling dat er sprake is van schizofrenie pas gerechtvaardigd als aan nog een aantal voorwaarden wordt voldaan. Namelijk dat bij betrokkene:

    1. Het gevoelsleven afgevlakt of schijnbaar afwezig is (zoals geen gevoel voor humor hebben, stijve omgangsvormen, kil en onaangedaan blijven bij emotionele aangelegenheden, een vast verloop of ritualisering van de dagelijkse gang van zaken eisen),

    + 2. het eigen ik niet meer als eigen ik wordt gevoeld (bijvoorbeeld in uitspraken als ‘Ik ben mezelf niet, iets of iemand steelt mijn gedachten’ of ‘Ik denk eigenlijk de zoon/dochter van de keizer van China te zijn’ of ‘Ik blijk God te zijn’ en de betrokkene eist veelvuldig of regelmatig als zodanig erkend te worden),

    + 3. (in samenhang met het vorige) er sprake is van niet weg te redeneren wanen die het leven (bijna) onmogelijk maken en het doen en laten beheersen,

    + 4. (idem) incoherent denken, moeilijkheden ondervinden met de logica en bijna ijlend of slaapwandelend door het leven gaan,

    + 5. autisme en zelfs mutisme verstoren in ernstige mate de communicatie,

    + 6. soms onsamenhangend of razendsnel praten (wat met het Duitse ‘Wortsalat’ omschreven wordt) waarbij de woorden in een niet gebruikelijke betekenis en dooreen gehaspeld aaneengeregen worden,

    + 7. last hebben van hallucinaties!
    Bij dat laatste zij dus benadrukt dat weliswaar vele schizofrene mensen hallucineren (niet alle!) maar dat de overgrote meerderheid van de mensen die hallucineren geestelijk volstrekt gezond is.

    Schizofrene patiënten, verscheurd als zij worden door hun angsten en daardoor schreeuwend en om zich heen slaand tegen hun hallucinaties, hebben ten onrechte het beeld doen ontstaan dat hallucineren een symptoom van schizofrenie zou zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  55. Ronald Pino

    Echolalie Duyx! Voldragen Echolalie! :)

    Goed dat je niet Peter O. schreef want die is echt niet mis als ex-politieman.

      /   Beantwoorden  / 
  56. Ronald Pino

    Is trouwens een passage uit mijn nieuwste manuscript. :) Kun je weer jaloers je hoofd tegen de muur bonken, Marion Duyx!

      /   Beantwoorden  / 
  57. peter

    Lol rp, als er al iemand iets doet met een echo ben jij het zelf.
    Tja dat je dan zelfs bij een krantje als de Echo eruit gelazerd word, zegt al genoeg.
    En ja, de meeste zelfbenoemde zielen knijpers herhalen zichzelf tot in het oneindige.
    En dat gejammer over wel 15 boeken van jouw hand is ook zo zielig,
    ik kom ze in ieder geval niet tegen in de literatuur, maar wel bij bol.com. Haha hoe pathetisch kun je zijn.

    Ok, nu ophouden met je SP huilie huilie gedoe, en weer eens eerlijk aan het werk gaan.

    Lutser.

      /   Beantwoorden  / 
  58. Tante Truus

    Haha, wat een grapjes maakt uw weer allemaal heer Pino, ik lig weer dubbel van het lachen.

      /   Beantwoorden  / 
  59. Ronald Pino

    Al het voorgaande is de neerslag van de waanzin van Drs. M. Duyx. Zie daarvoor Onstuitbare woordenvloed o.a. http://nl.wikipedia.org/wiki/Logorroe

    Ik verklaar Drs M. Duyx die hier als tante Truus ageert voor psychiatrische gestoord; welke mening ik voor iedere gerechtelijke en psychologische commissie zal verdedigen.

      /   Beantwoorden  / 
  60. Tante Truus

    Heer Pino, ik kan niet wachten dat u zo een verklaring aflegt!! :)
    Wat zal iedereen smullen , kijken wie er voor gek verklaart wordt, ik weet het antwoord. Hierbij herinner ik u nog maar eens aan mijn eerste mail.

      /   Beantwoorden  / 
    1. De Joker

      Zeker is dat Pino gek verklaard wordt maar de SP is besmet en daar gaat het Pino om!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tante Truus

        Kan wel zijn dat de SP besmet is, weet ik veel, interesseert
        mij helemaal niks. Ik ben geen SP fan, stem VVD, al jaren. Het gaat mij erom dat het belachelijk is dat een zogenaamde psycholoog blijft beweren dat ik de heer Duyx ben. Ik twijfel aan die man zijn verstandelijke vermogens en hoop van ganse harte dat hij geen echte patiënten meer heeft en behandelt. Dat is wat mij wel interesseert. Ingeval hij nog wel patiënten behandelt zou hij gedwongen moeten worden met zijn praktijk te stoppen. Hoe kan je iemand als de heer Pino nu nog serieus nemen??

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ronald Pino

          Waarde Michel Duyx,
          Vandaag heb ik je weer een email gestuurd waarop je niet gereageerd hebt. Daarmee is voor mij weer bevestigd dat jij de auctor intellectualis bent achter alle smeerlapperij van de SP.

          Lees ook de rest van deze brief op je mail. Ik denk dat de SP jou gaat muilkorven of schorsen!

            /   Beantwoorden  / 
  61. Peter O,

    Kortom die Truus is echt gewoon krankzinnig!

      /   Beantwoorden  / 
  62. Onno Haan

    De Sp loopt over van idioten en gekken zie ik.

      /   Beantwoorden  / 
  63. De Joker

    Laat je je dan opnemen Truus?

      /   Beantwoorden  / 
  64. De Joker

    Ik bedoel, laat je je dan opnemen Truus?

      /   Beantwoorden  / 
  65. De Joker

    Dus op 3 november! De dag dat RP nationaal doorbreekt? Laat je je dan opnemen? Alleen of met de hele SP?

      /   Beantwoorden  / 
  66. Tante Truus

    Nee hoor, dan wordt de heer Pino gillend afgevoerd in dwangbuis.

    Het zal je toch als psycholoog maar gebeuren, maanden beweren dat Tante Truus de heer Duyx is, dat op het web met talloze diagnoses beweren en overtuigd zijn van je gelijk. Dan tot de concluise komen dat je er volkomen naast zit.:) Lijkt mij op zijn zachts gezegd een zeer pijnlijke ontdekking voor de heer Pino.

      /   Beantwoorden  / 
  67. Peter ).

    Nou is het wel zeker dat Truus de drs van de SP is.

      /   Beantwoorden  / 
  68. Peter O.

    De krankzinnige castraat of transvestiet

      /   Beantwoorden  / 
  69. Ronald Pino

    Waarde Michel Duyx,
    Vandaag heb ik je weer een email gestuurd waarop je niet gereageerd hebt. Daarmee is voor mij weer bevestigd dat jij de auctor intellectualis bent achter alle smeerlapperij van de SP. Voorts werd ik benaderd door een man die mij als cliënt bezocht en die toen ik hem verzekerd had dat ik het therapeutische geheim zou respecteren, verklaarde dat hij hacker is. De schadelijke berichten aan mijn adres waaronder die onder de naam R. Pino, komen volgens hem van IP nummer IP nr.- . Ik was verbijsterd maar meteen klemgezet. Ik vroeg hem of ik dit wel mocht publiceren. Hij begreep mijn bedoelingen en zei JA. Ik kan nu niet zomaar een rechtszaak tegen jou beginnen op grond van de verkregen kennis. De man bood mij ook aan om alle informatie die ik maar wenste vanuit het systeem van de SP te verstrekken en hij beweerde dat hij al enige maanden alle internetverkeer en geheime documenten van de SP kon lezen. Nogmaals vanuit het beginsel van het therapeutische geheim kan ik er voorlopig niets mee doen. Dit is echter zeker, je pogingen om mij belachelijk te maken of om mij er van te weerhouden mijn open brief aan alle Nederlandse kranten en magazines te sturen, worden door jouw acties eerder aangewakkerd dan gestopt. Ik weet niet in hoeverre je waanzinnige drang tot zelfvernietiging je parten speelt, maar ik geef je voorlopig mijn troeven bloot. Wij kunnen beiden er mee doen wat we zinvol achten.
    Groet, Ronald Pino

      /   Beantwoorden  / 
  70. Tante Truus

    Voor de lezer:

    Amstelveen Blog is verantwoordelijk voor de berichten die hier geplaatst worden. Omdat hier geen registratie nodig is en iedereen onder elke willekeurige naam en e mail adres kan reageren op het forum is de verantwoordelijkheid van Amstelveen Blog extra groot. Indien je op een forum reageert waarvoor je jezelf moet registeren is het gebruikelijk de voorwaarden te accepteren, daardoor is de verantwoordelijk van de website beheerder lager. Dat is hier op Amstelveen Blog niet gebeurt, iedereen kan doen wat hij wil.Daardoor heeft de webmaster een grotere verantwoordelijkheid en dient erop toe te zien dat de wet niet wordt overtreden, dat wordt hij hier door het publiceren van een onrechtmatig verkregen IP nummer dus wel. Amstelveen Blog kan in het bericht van de heer Pino lezen dat dit IP onrechtmatig is verkregen en dient dit dus als een goed beheerder en verantwoordelijk voor de inhoud van zijn Blog te verwijderen.
    Zie gebruiksvoorwaarden onderaan de pagina Amstelveen Blog.

    @ Heer Pino, het hacken maar ook het laten hacken is strafbaar, het kan zijn dat u zich verschuilt achter uw beroepsgeheim echter hier op de blog staat letterlijk beschreven hoe e.e.a in elkaar zit. U hoeft dan wel niet de naam vrij te geven van de hacker maar u bent medeverantwoordelijk, u heeft laten hacken.
    Met andere woorden, met uw schrijven aan de heer Duyx van woensdag 27 oktober 23.20 schrijft u dat u ingestemd heeft met het hacken, sterker nog u maakt IP nummers die onrechtmatig verkregen zijn openbaar. Dis is schending van de privacywet en strafbaar.

    Dat de heer Duyx geen reactie op uw e mails geeft , daar kijk ik niet van op, aangezien hij niet mij is en ik hem niet dus waarom zou hij reageren.

    Zoals het lijkt geeft Amstelveen Blog IP nummers vrij, ligt aardig voor de hand , aangezien zij elk IP nummer registeren van gebruikers. Zie gebruiksvoorwaarden onderaan deze pagina.

    Voor verder interesse in de wettelijke bepalingen zie :

    http://www.iusmentis.com/beveiliging/hacken/computercriminaliteit/computervredebreuk/

    Hartelijke groeten Marion

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Laatste zin , zo te zien geeft Amstelveen Blog IP nummers vrij,is niet bedoelt als Amstelveen Blog geeft ze vrij, maar geeft gelegenheid tot…

        /   Beantwoorden  / 
  71. Marja

    Lijkt me sterk. Maar een hacker inhuren zou ik ook doen bij zoveel vreemde en berichten van gestoorde SP ‘ers

      /   Beantwoorden  / 
  72. Bronkhorst

    Echo.nl is behalve voor Feniks (=Duyx) nu gesloten gebied voor de SP. Je zult zien nu komen ze hier de sfeer verzieken. Mijn account is ook geblokkeerd. Ik denk omdat ik een keer duidelijk stelling heb gekozen tegen de SP en voor R. Pino.

      /   Beantwoorden  / 
  73. Tante Truus

    Eigenlijk gaat het allemaal nergens over. Een beetje internet geklooi gaat uiteindelijk zover dat IP nummers schaamteloos gepubliceerd worden Dat mensen elkaar afslachten, dat mensen geblokkeerd worden op fora,dat mensen elkaar beschadigen, dat mensen elkaar beschuldigen van dingen en zaken die zij van een ander niet kunnen weten, hele plaatselijke politieke kwesties worden uitgevochten.

    Ik ben de heer Duyx niet, ondanks dat er enkele bezoekers hier zijn die dat perse willen geloven of er zeker van zijn.Ik heb mij er maanden mee vermaakt, gelachen, verbaast en geïrriteerd.

    Dat uiteindelijk de heer Pino zover gaat om IP adressen van mensen hier te plaatsen gaat mijn inziens alle perken te buiten.
    Dat het mogelijk is dat iemand in zijn woede zover gaat om zelfs een strafbaar feit te begaan, dat had ik nooit voor mogelijk gehouden en voor mij onbegrijpelijk.

    Kortom internet kan leuk zijn maar ook vergaande schade toebrengen.

      /   Beantwoorden  / 
  74. Bronkhorst

    Maak het eens hard!

      /   Beantwoorden  / 
  75. Bronkhorst

    Had je het om 20.28 uur niet over je ‘laatste zin’ ? De rest is dus waanzin!

      /   Beantwoorden  / 
  76. Bronkhorst

    @Truus Had je het om 20.20 uur niet over je ‘laatste zin’ ? Dus de rest is zonder zin? Onzin? Waanzin?

      /   Beantwoorden  / 
  77. Speer

    @Truus We weten nou wel dat de hele wereld gek is en alleen jij normaal. Zou je ons gekken nu met rust kunnen laten en oprotten!

      /   Beantwoorden  / 
  78. Ron Pino

    @Truus. Duyx is schizofreen en jij bent zijn hallucinose. Ik zal je graag op 4 november aan de gehele SP willen voorstellen als casus.

      /   Beantwoorden  / 
  79. Ron Pino

    Hé dat verrast me! Mijn blokkade is opgeheven!

      /   Beantwoorden  / 
  80. Ron Pino

    Sorry Amstelveen.blog ik had niet gevraagd om een hacker maar de macht die je daardoor in de schoot wordt geworpen is enorm. Ik weet nu in ieder geval de strategie van de SP. Niet dat het echt nieuw voor me is.

      /   Beantwoorden  / 
  81. Ronald Pino

    @Speer 28 okt 23.38 Dat is taal waar ik graag achter sts. Was vergeten je te bedanken (drukte rond hacker en blokkering)

      /   Beantwoorden  / 
  82. Tante Truus

    Heer Pino, gaat u nu echt op die vergadering van de SP al de flauwekul op dit forum rondom Tante Truus daar vertellen en gebruiken in uw verdediging?? Als er al sprake is van verdediging, of hoe je dat moet omschrijven, natuurlijk, ik ken de situatie niet, die kan ik niet beoordelen.

    Heer Pino, als dan blijkt dat u er faliekant naast zit , bent u dan ook zo flink dat hier op het forum te schrijven? Geeft u dan ruiterlijk toe hoe u zich vergist heeft? Ik ben benieuwd.

      /   Beantwoorden  / 
  83. Ronald Pino

    @Truus Waarvan het IPnummer gehacked als van Duyx! Die Michel Duyx is van de SP de enige in het SP-bestuur die een BH en string draagt – nog twee nachtjes slapen.

      /   Beantwoorden  / 
  84. Ronald Pino

    Michel Duyx ik tart je me aan te klagen wegens laster. Ik verklaar jou identiek aan Truus/Manakker/Sigmund/Stalknecht/Feniks onder welke namen jij je hebt laten kennen als een krankzinnige. Ga je gang. Nog twee nachtkjes en in ieder geval Amstelveen weet wat wat het al lang weet: ‘drs’ M. Duyx is Truus de vuilpuiter.

      /   Beantwoorden  / 
  85. Tante Truus

    Heer Pino, helaas als ik de heer Duyx was had ik u zeker aangeklaagd wegens laster, maar ik ben de goede man niet.
    Dus gaat hier nu ook nog glashard beweren dat het door u onrechtmatige verkregen IP nummer van de heer Duyx is???

      /   Beantwoorden  / 
  86. Ronald Pino

    @Tante Truus vraag aan het Vaticaan om de Paus vanaf het balkon te laten verklaren dat u Michel Duyx niet bent! Als Z.H.V. dat niet wil zal het wel een leugen van ‘u’ zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  87. Ronald Pino

    @Tante Truus maar heb ik u dan niet voldoende gelasterd als ik beweer dat u de castraat bent van de SP? Of hiermee: Tante Truus is een waanzinnige die zich het IP nummer van ‘Drs’M. Duyx heeft toegeëigend. Nu genoeg? Wat zou u nou een voldoende belediging noemen dat u aangifte gaat doen?

      /   Beantwoorden  / 
  88. Ronald Pino

    @Tante Truus / Drs. M. Duyx: Is de SP fractie te laf om aanwezig te zijn bij mijn royement dat de SP het volksgericht laat samenvallen met de ABM vergadering over de begroting, waar vorige keer de complete fractie bij was.

      /   Beantwoorden  / 
  89. Roberto2010

    De fractie zit in de raadsvergadering. De commissieleden verlenen bijstand. De rest van de partijleden zit op de tribune. Kunnen ze later zeggen ‘We hebben niets van Pino gezien.’

      /   Beantwoorden  / 
  90. Tante Truus

    Heer Pino, geen idee wanneer bij de heer Duyx de maat vol is. Ik verbaas mij slechts over u.

      /   Beantwoorden  / 
  91. Ronald Pino

    @Truus Weer het verkeerde antwoord, Ik vroeg wanneer ik U (dus de z.g. TRUUS) voldoende gelasterd had. Dit is dus de 18e keer dat u een zebra maakt. Weet nog wel? Een zebra is een vergissing in de (gefantaseerde) persoon Waardoor bij een verhoor de recherche weet dat de verhoord liegt.

    Duyx jij ben een stomme ezel. Truus jij blijkt mu al 18x een stomme ezelin te zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Bent u nu echt zo ongelooflijk dom dat u zich steeds door mij op de kast laat jagen in de veronderstelling dat ik de heer Duyx ben??? Of vermaakt u zich net als ik met deze flauwekul?????

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ronald Pino

        @Drs. Duyx. Ja! :)

          /   Beantwoorden  / 
  92. Ronald Pino

    Voor de andere ezels van de SP. Ik vroeg iets aan Truus en Truus antwoordt ‘ik weet niet wat Duyx etc.!’

      /   Beantwoorden  / 
  93. Tante Truus

    Zielig mannetje

      /   Beantwoorden  / 
  94. Ronald Pino

    @Raaien maar! :) Maar je alweer te slim af!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Slim??????? :) De waarheid komt snel aan het licht , één nachtje toch nog? Haha, u gaat voor gek…

        /   Beantwoorden  / 
  95. Roberto2010

    Truus is gek. Die houdt dus nooit op. Maar kun jij Ronald Pino ook niet ophouden met dat gezwets. Half Amstelveen weet nu wel wat zich hier afspeelt en wie gek is en wie niet. Houden jullie eens op. Wie luistert is in ieder geval niet gek!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Ja heel gek, samen met nog een aantal mensen die dit gezwets met veel plezier volgen. Allemaal gestoorden…. drukte van belang op FaceBook met al die grappige linken van mij met de uitspraken van de heer Pino. Geloof mij al weken grote hilariteit.We wachten met spanning de berichten in ALLE landelijke dagbladen af…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ronald Pino

        Voor de enorme massa die Tante Truus Duyx om mij volgt: http://www.ronaldpino.blogspot.com
        Ik begrijp goed dat je aan me plakt Michel Duyx! Zonder mij had je niets om mensen te boeien!

          /   Beantwoorden  / 
  96. IJ.K

    Voor alle andere lezers Duyx probeert schrijft hier onder vele namen.

      /   Beantwoorden  / 
  97. IJ.K

    Voor alle andere lezers Duyx schrijft hier onder vele namen

      /   Beantwoorden  / 
  98. Ronald Pino

    Nogmaals voor de enorme massa die Tante Truus Duyx om mij volgt: http://www.ronaldpino.blogspot.com
    Ik begrijp goed dat je aan me plakt Michel Duyx! Zonder mij had je niets om mensen te boeien!

      /   Beantwoorden  / 
  99. Ronald Pino

    @SP Tot morgen Stasi-helden! En overmorgen ontvangt in ieder geval Dr. Boekestijdn van Elseviers de eerste brief met inside info over de SP.

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

      Ja, het volgende artikel gevonden in de Elsevier :

      -

      Democratische mode: het Pino-pak van Hillary.

      -

      Dus behalve zelfbenoemd psycholoog (niet beschermd) en schrijver van meesterwerken (bijna alleen te vinden bij bol.com), is
      de charlatan ook nog couturier.

      -

      Chapeau

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ronald Pino

        @Peter. Wie is de volgende anonieme schelder? Misschien eindelijk Mr. Harald, De Grote roerganger van de SP, momenteel aan het stuur bij Conexxion. Aangezien er niets nieuws uit je SP koker komt herhaal ik maar dit bericht opdat de lezers weten wat de SP er voor tuig tegenaan gooit om vuil te spuiten.

          /   Beantwoorden  / 
  100. jo

    dat gekonkel maakt de SP niet populair………

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Truus

      Of uiteindelijk juist wel als blijkt dat de heer Pino al zijn onzin over mij terug moet nemen. Ik ben namelijk niet wie hij denkt dat ik ben… dat wordt de grap van 2010.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ronald Pino

        De leer van Joep de stotteraar! Wie heeft een geheim adres op Twitter? De SP’er zonder gezicht! Drs Minkukel Duyx!
        Wie heeft een geheim adres op facebook? De SP’er zonder gezicht! Drs Minkukel Duyx!
        Wie heeft een geheim adres op Hyves? De SP’er zonder gezicht! Drs Minkukel Duyx!
        Wie valt telkens door de mand?

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.