Bestuur D66 vernieuwd

Het bestuur van de plaatselijke afdeling van D66 is uitgebreid van drie naar vijf leden. De algemene ledenvergadering benoemde maandag (21 mei) unaniem Peter Bisschop, Michel Becker en Jan Vlak. De eerste is de nieuwe secretaris. Becker is horecaondernemer en voorzitter van de afdeling Amstelland van Koninklijke Horeca Nederland, Vlak milieudeskundige en politicoloog. Het bestuur wil D66 lokaal beter gaan profileren. Benjamin van den Broek blijft voorzitter en Sanne van Kamp penningmeester.

 

 

Lees ook:Groeiend D66 neemt afscheid van voorzitter
Lees ook:Eigenaar ‘t Kreigertje horeca-voorzitter
Lees ook:De Leur legt voorzitterschap D66-fractie neer
Lees ook:Benjamin van den Broek voorzitter open Joodse Gemeente
Lees ook:Smit en Parlevliet (D66) onverkiesbaar

10 reacties op “Bestuur D66 vernieuwd

  1. Bolbuik

    Die denken ook: bij gebrek aan raadszetels moeten we ons politieke personeel maar in het bestuur stallen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans van der Liet

    Becker, da’s die meneer die ons ons sigaretje misgunt in de sportkantine! Heel onliberaal!
    D66, quo vadis?

    De tevreden roker stemt “weiterhin” CDA.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Flauwe man

    @ 2
    De enige echte tevreden roker is dood en zal in ieder geval nóóít CDA hebben gestemd. Wat riep CDA-meneer Klink ook alweer in februari?
    ,,Mijn ambitie is om het zo snel mogelijk te doen”, aldus Klink vrijdag. De minister is geschrokken van onderzoekscijfers waaruit blijkt dat roken grote gevaren oplevert voor personeel en bezoekers van de horeca.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Hans van der Liet

    Mijn opa zaliger rookte tot zijn volle tevredenheid en tot aan zijn dood (die intrad zo rond zijn 92e verjaardag) als de spreekwoordelijke schoorsteen en heeft nooit iets anders gestemd dan KVP of CDA.

    Dus u moet uw feiten even checken voordat u domme uitspraken doet.

    Betutteling door CDA-ministers zijn we gewend, maar als ook D66 er mee begint, dan is echt het einde zoek.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Jan Demming

    Meneer Van der Liet stelt dat de overheid hem zijn sigaretje in de sportkantine misgunt (zie 2). Maar wat is nou logischer dan, als het beleid erop gericht is om het roken in openbare gelegenheden te verbieden, te beginnen met sportkantines? Sport en roken gaan in principe niet samen, dat snapt zelfs u wel!
    Ik heb u nooit horen klagen toen zo’n drie jaar geleden in de bejaardencentra en wijkcentra het roken tijdens bijvoorbeeld een partijtje biljart werd verboden. Gezien uw leeftijd, respectievelijk uw status zult u daar tot op heden wellicht ook nog nooit zijn geweest. Hoe dan ook, er wordt met twee maten gemeten, want alleen bij de commerciele horeca grijpt men (nog steeds) niet in. Met deze nieuwe regering begint het erop te lijken dat het er toch binnen afzienbare tijd van lijkt te komen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Hans van der Liet

    Niet is lekkerder dan na een voetbalwedstrijd een pilsje met een sigaretje te genieten, dus uw stelling is flauwekul. Dat uitgerekend een D66′er (die normaliter altijd voor vrije keuzes van het individu pal staan: abortus, euthanasie) ons dat wil verbieden, is wel heel navrant.

    A propos, toen ik een jaar of 12 was,werd ik ooit uitverkoren om ter gelegenheid van Pasen liedjes te komen zingen in Brentano, dus ik ken de lokale bejaardencentra als mijn broekzak.

      /   Beantwoorden  / 
  7. De Boer

    ahaaa, de heer Demming heeft werkelijk altijd overal een mening over, helaas bijna altijd negatief. Moet wel een trieste man zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Jan Demming

    Als u mij zou kennen zou u heel anders praten! Vraagt maar eens aan andere mensen in mijn woonomgeving!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Jan Demming

    Overigens reageer ik inderdaad met liefde negatief op mensen die alleen aan zichzelf en hun eigen positie denken. Daar word ik namelijk nogal narrig van. Van mensen die weigeren rekening te houden met de generaties na ons heb ik bepaald geen hoge pet op. Zoals u kunt ontdekken reageer ik lang niet op alle mededelingen; dat doe ik alleen op reacties van hiervoor genoemde types.

      /   Beantwoorden  / 
  10. De Boer

    Altijd een vriendelijke man , die heer Demming…….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.