Aalsmeer vertegenwoordigt N 201-gemeenten bij subsidie explosieven opsporing

Aalsmeer vertegenwoordigt als zogenaamde ‘penvoerder’ de bij de omlegging van de N201 betrokken gemeenten in een subsidieaanvraag bij het Ministerie van Binnenlands Zaken. Het gaat om subsidie voor een explosieven onderzoek (het opsporen van conventionele explosieven in het projectgebied).

B en W van Amstelveen stemmen daarmee in en gaven hun mandaat aan Aalsmeer om afspraken te maken en contractverplichtingen aan te gaan als gevolg van het opsporen van conventionele explosieven. Overigens is de provincie weer door Aalsmeer gemachtigd voor het uitvoeren van het projectmanagement.

Lees ook:Gebouw GAK toch niet opgeblazen
Lees ook:Cursus projectmanagement bij Volksuniversiteit
Lees ook:Belastingkantoor wordt opgeblazen
Lees ook:Polderbeach recreatieplas van de baan
Lees ook:B&W van Amstelveen en Aalsmeer: ambtelijke fusie kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.