Gemeente betrekt burgers bij renovatie Broersepark

De gemeente wil inwoners betrekken bij de renovatie van het Broersepark, die volgend haar zal worden uitgevoerd. De kans bestaat dat de inrichting van het oudste park van Amstelveen ingrijpend wordt gewijzigd. Die moet passen bij deze tijd, vindt het gemeentebestuur. Het ontwerp uit 1927 zal wel als kader blijven gelden. Dinsdag 25 september is er om 18.45 uur een informatieavond bij KinderRijk aan de Molenweg 19.

 

Daar wordt de noodzaak van de renovatie toegelicht en het verwachte tijdspad besproken. Vervolgens worden groepen rondgeleid door het park. Behalve via informatieavonden en de website www.amstelveen.nl/parken wil de gemeente burgers bij het project betrekken door middel van een klankbordgroep, die naar verwachting drie of vier keer bijeen zal komen. Tijdens de informatieavond wordt de rol van de klankbordgroep verder toegelicht. Geïnteresseerden kunnen zich daar ook opgeven voor deelname aan de groep. Dat kan voor 28 september ook via telefoonnummer 020-540 4911.

Lees ook:Vijvers bij Meander uitgebaggerd tijdens renovatie park
Lees ook:Raad wil stadspark in Amstelveen zuid
Lees ook:Wijkcentrum Westend in januari gesloopt
Lees ook:Appartementen op locatie gymzaal Zonnestein
Lees ook:Park Golf: 27.5 mille voor uitkijkpost Urbanuskerk

2 reacties op “Gemeente betrekt burgers bij renovatie Broersepark

  1. Hans van der Liet

    Ik neem aan dat meneer Demming de klankbordgroep gaat voorzitten? Lijkt me een kolfje naar zijn hand.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Annemarie

    Waar is de zandbak gebleven? Wat doet die rotonde daar? Het is een truttig, pretentieus pleintje geworden. De gemiddelde leeftijd van de kinderen in het park is rond de drie jaar, het speeltoestel is voor grotere kinderen. De kleintjes gaan veel te hard van de nieuwe glijbaan. Leuk voor bejaarden en ‘s avonds een goeie hangplek.

    Het badje is er nog wel, voor de 2 maanden per jaar dat het mooi weer is. Het ligt vlakbij de sloot, de bosjes zijn weg, de kinderen kunnen zo de sloot inlopen.
    De nieuwe brug is wel een erg duur ontwerp geworden, in deze tijd van bezuinigingen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.