Stadshartkerk nu ook op zondagmorgen

De Stadshartkerk begint ook met diensten in wijkcentrum De Meent De Stadshartkerk begint nu ook op zondagmorgen diensten te houden. De eerste, met het motto 'Achter de wolken' op zondag 28 oktober om 11.00 uur in wijkcentrum De Meent (Orion 3). Er zijn daar voorlopig zes diensten gepland. De reguliere bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op zondgavond om 19.00 uur in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan. Daarheen verhuisde de kerk twee maanden geleden. Voorheen kwam zij bijeen in het congrescentrum aan het Stadsplein. Tijdens de zes extra ochtenddiensten is er altijd een crêche en een speciaal kinderprogramma.

Lees ook:Ds. Tim Vreugdenhil weg bij Stadshartkerk
Lees ook:Predikant Stadshartkerk ook in Amsterdam aan de slag
Lees ook:Bijzondere diensten van Stadshartkerk
Lees ook:Palmpasenstokken maken in Kruiskerk
Lees ook:Kunstwerk kinderen aan toren Kruiskerk

12 reacties op “Stadshartkerk nu ook op zondagmorgen

  1. Stefan

    Beste Johan,

    Het wordt nu al een beetje vervelend, dat je foto’s gebruikt van mij en ook nog zonder toestemming en ook nog foutief.

    Het artikel gaat over de Stadhartkerk en op de foto staat de Kruiskerk. Zal ik ook de coordinaten geven?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Johan Th. Bos

    De diensten worden tegenwoordig gegeven in de Kruiskerk. Sorry, ik die die foto’s niet zelf, maar zal doorgeven dat van de zeurkous die vermoedelijk tonnen verdiend aan zijn Amstelveense foto’s als beroemd fotograaf geen plaatjes meer moeten worden overgenomen. Overigens staat volgens mij op die site, waar je via Google op komt, niet nadrukkelijk vermeld dat op overname zo ongeveer de doodstraf staat.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans van der Liet

    Wat mooi dat we op deze site nog ongestoord met modder naar elkaar mogen gooien. De site van het Amstelveens Nieuwsblad is sinds gisteren erg saai geworden, nog slechts voor braverikken!
    Meneer Bos, hulde, dat uw site nog lang in de lucht moge blijven!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Johan Th. Bos

    Dank u. Vrijheid van mening is voor velen een groots principe, mits het theorie blijft. Overigens weet ik niet waar u precies op doet bij de sites van de collegae.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Hans van der Liet

    De site van het AN is nu afgedaald naar het niveau van de padvinders: lief zijn voor elkaar en “akela, wij groeten u”. Op deze site mag tenminste nog gedebatteerd worden op de randen van het betamelijke (en dat is het leukste, mits men die randen niet overschrijdt).

      /   Beantwoorden  / 
  6. Stefan

    Beste Johan,

    Op de site staat:

    Alle rechten op onderdelen van deze site behoren tot hun respectievelijke eigenaar. Hiervan mag niets worden overgenomen op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.

    Ik zal het je aanraden naar een opticiën te gaan, om een nieuwe bril aan te schaffen. Maar je kunt gewoon een camera kopen en naar het betreffende object te fietsen en een foto maken.

    Dan stop je de foto in Photoshop, maak je het kleiner,de kleuren levendiger, ga je het uploaden naar je website, maak je een ondertiteling en voilà, je hebt je eerste eigen copyrighted foto gemaakt!!

    En dan ben je van mij gezeur af. Maar eerst raad ik aan wat cursussen volgen ivm Photoshop, webdesign, en hoe gedraag me op Internet.

    Maar je kunt een foto gewoon bij ons bestellen…..ons de kans te geven om meer tonnen te kunnen verdienen…

      /   Beantwoorden  / 
  7. Stefan J. Bos

    Lieve foto zeikerd,

    Ik plaatste die foto, maar heb nu een foto van De Meent erin gedaan. Hopelijk mag die wel. Ik had niet meteen gezien dat uw blognaam kennelijk aan deze foto verbonden was. Sorry. Op Internet bestaat nu eenmaal het gevaar dat via Google Images iedereen beelden kan binnenhalen. Als dat een probleem voor u is, kunt u beter geen website beginnen. Mijn vader is misschien niet zo handig met foto’s, omdat hij het te druk heeft met het (vrije) Woord, waar het vooral om gaat in dit artikel en het Blog. Ook dat woord op zijn blog kan via google trouwens door iedereen worden overgenomen. Voor leuke plaatjes stuur ik ze graag door naar uw blog, of misschien beter Playboy magazine

    <

    Stefan J. Bos, Boedapest

      /   Beantwoorden  / 
  8. Stefan

    Beste BosNewsLife Ltd, in Budapest,

    Op jullie site staat een tekst, wat eigenlijk onze discussie moet stoppen:

    It is prohibited to copy and redistribute BosNewsLife content without our prior written consent.

    Volgens Van Dale is:
    con·sent (het ~, ~en)
    1 toestemming => vergunning
    2 bewijs van toestemming
    3 uitvoervergunning voor een zekere hoeveelheid van een bepaald artikel

    Grappig, dat Stefan J. Bos op zijn eigen manier interpreteert de regels, wat hij tegenover andere jatters probeert te stellen.

    Beste Stefan, neem maar een glaasje pálinka met vrouwtje Agnes en dan gaan wij verder over geschonden rechten praten…..

      /   Beantwoorden  / 
  9. Stefan J. Bos

    Hoi Stefan,

    Het is waar dat dit er staat, maar dat is hooguit omdat we de kosten proberen te dekken van BosNewsLife dat er vooral op is gericht om over mensen die wegens hun geloof worden onderdrukt te berichten.
    Wij verdienen daar overigens momenteel niets aan. Er moet geld bij. Iedereen kan in eerste instantie gratis de verhalen van de site halen. Maar onze discussie ging dacht ik vooral over amstelveen blog. Ik zal zeker een glaasje palinka drinken, en als je eens in de buurt bent, kom eens langs dan praten we het bij.

    Stefan J. Bos, Boedapest

      /   Beantwoorden  / 
  10. Martijn

    Hoi Stefan uit Amstelveen,

    Lekker belangrijk zeg! Een site zonder enig commercieel belang gebruikt een fotootje. Dit is zeker een principieel standpunt.
    Waar vind je ze nog tegenwoordig? Mannen met principes?

    Martijn uit Hoofddorp

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.