CAMA Gemeente bestaat 25 jaar

De evangelische CAMA Gemeente in Amstelveen bestaat 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan is er zondag 2 september om 14.30 uur een speciale dienst in het Keizer Karel College (Elegast 5). De geloofsgemeenschap belooft een bijeenkomst vol afwisseling, 'waarbij het ontmoeten van elkaar en oude bekenden centraal zal staan.' De dienst wordt gehouden in de samenkomstruimte van het Keizer Karel College, Elegast 5 te Amstelveen.

 

Bezoekers zijn al van 13.30 af welkom, om onder het genot van koffie en thee bij te praten met oude bekenden. Een uur later begint de feestelijke dankdienst, die naar verwachting tot half vijf duurt.  Tijdens de dienst is er een kinderprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. De middag wordt besloten met een gezamenlijke maaltijd.

De CAMA gemeenten zijn voortgekomen uit en gelieerd met aan de internationale zendingsorganisatie Christian and Missionary Alliance. Die heeft ook een Nederlandse afdeling. Zij heeft tientallen zendelingen aan het werk in diverse werelddelen. In navolging van de situatie begon de organisatie einde zeventiger jaren ook in Nederland gemeenten te stichten, die een sterk zendingsgericht karakter hebben. Inmiddels zijn de gemeentelijke tak en de zendingsorganistie, hoewel sterk verbonden, afzonderlijk georganiseerd.

Lees ook:‘Petrus’ conference bij CAMA
Lees ook:Kinderkerstfeest in KKC van CAMA KIDS
Lees ook:Gospelconcert ‘cadeautje’ van 30-jarige CAMA gemeente
Lees ook:Conference over Petrus bij CAMA
Lees ook:Film over Jezus’ geboorte in KKC

Eén reactie op “CAMA Gemeente bestaat 25 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.