Action komt naar Stadshart

Hoewel eigenaar Unibail-Rodamco ooit bekendmaakte een winkelcentrum met internationale allure – zeg maar een soort PC – in het Stadshart te willen, deinst het bedrijf er nu kennelijk niet voor terug een super discounter er een plaats te willen geven. Behalve daar zou Action ook in winkelcentrum Middenhoven een filiaal willen.

Volgens het in bedrijfsnieuws gespecialiseerde Amstelveenz kan het overigens nog maanden duren voordat Action naar Amstelveen komt. In tegenstelling tot de winkelketen zelf heeft Unibail-Rodamco bevestigd dat die zich in het Stadshart gaat vestigen.

Over een filiaal in Middenhoven is het bedrijf al vorig jaar de onderhandelingen begonnen, weet zon ongeveer iedereen in de wijk. Toen circuleerden ook al berichten over een vestiging in het Stadshart. Volgens Amstelveenz zou die nu gehuisvest kunnen worden in het voormalige pand van de Kijkshop aan het Buitenplein.

 

Lees ook:Action Stadshart 10 juni open
Lees ook:Winkel van Action in Middenhoven
Lees ook:Action krijgt bijna een derde van WC Middenhoven
Lees ook:Action komt in Stadshart
Lees ook:Stadshart nu weer ook voor goedkope winkels

11 reacties op “Action komt naar Stadshart

 1. Tomaat

  Nou UR schijnt toch langzaam het licht te zien, dat een WC niet alleen van luxe winkels afhankelijk kan zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Robert van Waning

  Alleen luxewinkels? Kom je wel eens in het Stadshart, Tomaat?

  Noem jij Blokker, Hema, Etos, Ako, Xenos, Albert Heijn, de Tuinen, Timberland, Perry Sport, Vodafone, H&M, Zara, Sting, Sandwich, McDonalds, Flying Tiger, Bart Smit, Intertoys en al die sieraden- en prullariashops luxe winkels?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Nooit geweten dat die winkels daar allemaal zaten.

   Bedankt Van Waning, ga ik met mijn beperkte portemonnee toch maar eens naar dat Stadshart toe, waar ik sinds Wimpy wegging nooit meer geweest ben.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Tomaat

   Ok,Ok , nu heb je wel gelijk, maar je moet toch toegeven dat dit beleid pas geldt voor de laatste paar jaar. in het begin was het voornamelijk luxe wat de klok sloeg.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Robert van Waning

   De meeste van die winkels zijn hier al jaren. Het zijn juist gewone winkels die ook hier het loodje hebben gelegd, net als in andere winkelcentra en -straten. Pas op voor vooroordelen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Matthijs

  Ik weet ook van winkels die met hoge huren (bijvoorbeeld een verhoging met 60%) zijn weggepest. Martinez kocht na jaren in het Binnenhof te hebben gezeten er voor een pand te kopen aan de Rembrandtweg, waarmee het goedkoper uit was dan de huur op de oude plek. Een andere zaak betaalde steeds de huurverhoging tot dat UR een oprotpremie bood, die zo hoog was dat de eigenaar dat naar eigen zeggen niet meer kon weigeren….Die tijden lijken nu voorbij.

    /   Beantwoorden  / 
   1. Matthijs

    Ik ken mijn klassieken blijkbaar. Soms ben ik het met iemand eens.

      /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   Anonieme stemmingmakerij tegen Unibail-Rodamco door de Raat-lobby. Noem man en paard, held.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Matthijs

    Moet ik eerst aan betrokkene vragen of dat mag (lijkt mij fatsoenlijk). Martinez noemde ik wel, want die zei dat openlijk. De stemmingmakerij tegen is misschien even heftig als u verdediging van UR. Laat Raat er nou eens buiten, hoewel ik besef dat het moeilijk voor u is.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Robert van Waning

   Je kunt wethouder Raat (VVD) niet buiten discussies over het Stadshart houden, omdat dat (helaas) tot diens portefeuille hoort en omdat hij Unibail-Rodamco dwarszit.

   Nogmaals: Geen ongefundeerde beschuldigingen, geen nare suggesties. Noem man en paard of houd uw mond.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.