Keurmerk Veilig Ondernemen voor Groenhof

Winkelcentrum Groenhof ontvangt vrijdag de eerste ster, verbonden aan het Keurmerk Veilig Ondernemen Winkelgebieden. De daarbij betrokken partijen ondertekenen dan een convenant. Eerder al gebeurde dat bij bedrijventerrein Legmeer. De ster wordt uitgereikt aan de winkeliersvereniging Groenhof, eigenaar Corio Nederland, Politie Amsterdam Amstelland, gemeente en brandweer.De ondernemers startten vorig jaar samen met vertegenwoordigers van de gemeente, brandweer, politie, Corio en Hoofdbedrijfsschap Detailhandel het proces om Groenhof veiliger te maken. De ondertekening van het samenwerkingsconvenant en de uitreiking van de eerste ster is, volgens de gemeente, ‘een belangrijke mijlpaal voor de veiligheid van dit gebied.’ De uitreiking van de ster en ondertekening van het convenant hebben plaats in het hart van winkelcentrum Groenhof. 

Lees ook:Keurmerk veilig ondernemen winkelcentrum Westwijk
Lees ook:Derde veiligheidsster voor jubilerende Groenhof
Lees ook:Keurmerk Veilig Ondernemer voor winkelcentrum Middenhoven
Lees ook:Derde ‘veiligheidsster’ voor Kostverlorenhof
Lees ook:Derde ster voor winkelcentrum Waardhuizen

2 reacties op “Keurmerk Veilig Ondernemen voor Groenhof

  1. BGB

    Niet alleen het keurmerk Veilig Ondernemen zal worden uitgereikt. Maar ook het keurmerk BGB (Brandveilig Gebruik Bouwwerk) zal door de brandweer Amsterdam Amstelland worden uitgereikt aan Corio (eigenar van Groenhof.
    Meer info: http://www.brandveilig.info

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ronald Pino

    Er is in het postagenschap daar een medewerkster werkzaam die ik ooit een heel oud dametje aan de tand hoorde voelen over de vele opnames die dat vrouwtje de laatste dagen had gedaan. Zo kwam te voorschijn dat het mensje iedere weer vergat waar ze haar opgehaalde €200 had neergelegd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.