Burgemeester over reis naar India op ‘haar” WNL

Burgemeester Mirjam van 't Veld

Burgemeester Mirjam van ‘t Veld

In het radioprogramma van haar eigen WNL (zij zit immers in de Raad van Toezicht ervan)  mocht burgemeester Mirjam van t Veld zaterdag uitgebreid vertellen over haar recente reis naar India. En passant vermelde ze ook naar een huis in Amstelveen te zoeken.

Zij sprak tijdens een wandeling met verslaggever Ilan Hoekstra en herhaalde nog eens wat zij ook in het verslag aan de gemeenteraad al zei. Dat Amstelveen de grootste Indiase gemeenschap van Nederland (procentueel) heeft en dat haar reis was bedoeld om ervoor te zorgen  dat  Indiase bedrijven die in deze regio, inclusief Amstelveen, zitten daar ook blijven. En dat er nieuwe bijkomen. Met het oog op de werkgelegenheid. De burgemeester werd overigens zondag 45.

Lees ook:Diwali festival trok 10.000 bezoekers
Lees ook:Burgemeester met dood bedreigd
Lees ook:Jet Airways en TCS winnen Indian Cricket toernooi
Lees ook:Japanfestival op Stadsplein
Lees ook:Burgemeester stapt in WNL

14 reacties op “Burgemeester over reis naar India op ‘haar” WNL

  1. frank

    WNL pfff zeg! Links of rechts, maar wat een niveau zeg. Ik heb het ‘s morgens wel eens aanstaan. Twee babbelmeisjes die zich vaak onledig houden met vragen op het niveau van een kind van 10.Enkel zondags is het wat beter! Over het algemeen programma’s ter verdebilisering van het Nederlandse volk. Jammer, je kan ook items behandelen op de manier van NRC, Elsevier enz.. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar de consument van het nieuws wordt hier wel serieus genomen. Zo kan het ook.

      /   Beantwoorden  / 
  2. gerben

    Van harte met de 45 op Pasen dit jaar. Alle makelaars ter stede ga nu er op af. We willen haar hier ter stede. De Wet wil dat idem. Laat het er niet op aankomen dat de Koning een bevel tot inkwartiering geeft bij een onzer.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet Rode

      Fijn, dat iemand van de PvdA zich zo druk maakt om huisvesting, vooral in de sociale woningbouw. De PvdA geeft in Amstelveen zo maar in een paar jaar tijd 1000 tot 2000 woningen uit de sociale woningbouw op en dat allemaal ter wille van een stageplaats van de hr. Brandes.

        /   Beantwoorden  / 
      1. gerben

        Dank voor uw compliment. Op het weggeven en bieden heb ik geen parate kennis. Denk dat heel B&W open staat voor uw opmerkingen en evt vragen.

          /   Beantwoorden  / 
      2. gerben

        Nabrander, van mij mag de Poel drooggemalen tbv sociale woningbouw. En de Bovenkerkerpolder ook volbouwen met sociale woningbouw.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Robert van Waning

          De Poel droogmalen tbv een woonwijk? Jouw voorstel is ernstiger dan een typfout, Gerben. Tenzij je een grapje maakte, natuurlijk. Die was dan gewoon niet leuk. Alles van waarde is weerloos tegen politieke en bestuurlijke geldingsdrang. Breng ze alsjeblieft niet op ideeen.

            /   Beantwoorden  / 
          1. frank

            Ze zijn er toch al mee begonnen. Door dat onzalige plan om 5 pontons voor een “stadsstrand”aan de noordkant te plempen.

              /  
        2. Piet Rode

          Ik denk eerder dat die tikfout Freudiaans was en dat u kolder in uw hoofd had.

            /   Beantwoorden  / 
        3. Jan Demming

          De Bovenkerkerpolder volbouwen met sociale woningbouw…. Begrijp je nu waarom zoveel mensen de PvdA, die ooit de natuur tamelijk hoog in het vaandel had staan, die partij hebben verlaten en dat nog steeds massaal doen? Of snap je er nog steeds niets van?

            /   Beantwoorden  / 
          1. frank bikker

            De PvdA is wel op meer terreinen van hun pad af.

              /  
  3. Robert van Waning

    Verkoop het gemeentehuis aan een hotel/restaurant met terrassen etc. Dan wordt het daar eindelijk leuk voor gewone Amstelveners.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Robert van Waning

    Ik geloof gewoon niet dat een serieuze onderneming de keuze voor een vestigingsplaats laat bepalen door het bezoek van een burgemeester. Het zijn snoepreizen voor bestuurders en ambtenaren. Zij komen daar terecht in het receptiecircuit dat altijd bestaat uit vaste deelnemers die wel van een borrel en een hapje houden. Ondertussen blijft het werk hier liggen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marianne

      Juist, onze burgemeester is sinds haar aanstelling wel erg vaak weg….en van enige transparantie wat betreft de resultaten is nauwelijks iets te vernemen. En een hapje en drankje kan je overal doen. Het enige wat je merkt, is dat er steeds meer expats woningen huren via bedrijven à 2000€ per maand. Al die huizen worden uit het Amstelveense woningbestand getrokken, want geld, geld en nog eens geld is het enige dat nog telt. Een walgelijk fenomeen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Piet Rode

        Van Zanen was wel een VVD’er, maar hij is was toch wel meer een burgemeester van alle Amstelveners dan dat we tot nog toe van deze hebben mogen waarnemen. Hij had wel gevoel voor verhoudingen en zat niet opgesloten binnen zijn eigen clubje. Hij ging ook op reis, maar liet zich ook zien bij 100 jarigen thuis en liet zich zien bij evenementen voor goede doelen en van goede doelen.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.