Expositie en proeverij bij atelierroute

atelier routeEen compleet nieuwe formule verbindt de Vereniging Amstelland Kunst (VAK) aan de atelierroute op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Van 11.00 – 17.00 uur zetten Amstelveense kunstenaars hun atelierdeuren open voor publiek tijdens de manifestatie Open Ateliers Amstelveen 2017. Maar er is ook een exposite annex ‘proeverij’ in het gebouw aan de Parelvisserslaan 1.

Men kan er zowel kunst als culinaire prestaties proeven. De vereniging werkt samen met Platform C, waaronder sinds vorige week ook de Kunstuitleen ressorteert. Er exposeren 32 kunstenaars in het pand en diverse nieuwe en jonge ondernemers in de horeca bieden hun producten aan. “De combinatie van kunst en culinaire proeverijen biedt de kunstliefhebber tijdens zijn bezoek een beleving voor alle zintuigen”, zegt de vereniging.

VAK apart

Tijdens een preview op vrijdag 29 september (17.00 tot 20.00 uur) wordt ook de nieuwe website van de VAK gelanceerd. In het gebouw aan de Parelvisserslaan kan men ook het jubileumboek ‘Een VAK apart’ aanschaffen, ter gelegenheid van het 10-jaruge bestaan van de verening.

Daarin komen alle kunstenaars aan de orde die lid zijn. De gepresenteerde werken op de expositie en in de ateliers bestaan onder uit schilderijen, foto’s, keramiek, sieraden, sculpturen en videokunst.

 

Lees ook:Open Ateliers bij 66 kunstenaars
Lees ook:Ruim 70 kunstenaars bij atelierroute
Lees ook:Leeg kantoorpand tijdens groot kunsthuis
Lees ook:Exposities bij Kunstuitleen en route langs ateliers
Lees ook:Komend weekend atelierroute met 72 kunstenaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.