Expositie Anne-Marie van Meel bij SVB

Halfway between here and there. Werk van Van Meel.

Halfway between here and there. Werk van Van Meel.

Anne-Marie van Meel heeft van donderdag 21 september af een expositie in het atrium van de Sociale Verzekeringsbank, van Heuven Goedhartlaan 1, Amstelveen.

Van Meel studeerde Beeldende Kunst aan de Gerrit Rietveld Academie en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Zij ontving vorig jaar een Werkbijdrage Jong Talent van het Mondriaan Fonds. In haar werk onderzoekt Van Meel het concept tijd en hoe tijd en ruimte zich tot elkaar verhouden. En hoe wij een relatie kunnen aangaan met de ruimte om ons heen.

In haar kunstwerken zijn huiselijke situaties, ruimtes en objecten te zien. Zo worden herinneringen als het ware gematerialiseerd. Of dit gebeurt met sculpturen, installaties, foto’s of video, ligt aan welke herinnering als onderwerp dient.

Het werk van Anne-Marie van Meel was o.a. te zien in Prospects & Concepts op Art Rotterdam, Arti et Amicitiae, W139 en onlangs tijdens de Amstelveen Triënnale in het Cobra Museum. Zie ook: www.anne-marievanmeel.nl.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens kantooruren. Komt men met de auto, dan moet men zich bij de slagboom melden en vragen of er parkeerruimte is.

 

Lees ook:Lezing Stephanie Rhode over haar kunstprojecten
Lees ook:Zaterdag Triënnale open in drie lokale musea
Lees ook:Expositie ‘Ontluikend Licht’ in Kruiskerk
Lees ook:‘Installatie’ Jeltje van Houten in lege bieb
Lees ook:Je levensverhalen komen vertellen en daarvoor 55 euro betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.