Micky Hoogendijk leidt rond op expositie

Zaal Micky HoogendijkMicky Hoogendijk geeft op Moederdag (zondag 14 mei) persoonlijk een rondleiding op haar foto-expositie ‘Through the Eyes of Others’. Die wordt gehouden in Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat 50.

Zij is er van 12.00 – 17.00 uur om bezoekers rond te leiden en het bij de tentoonstelling verschenen gelijknamige daarbij fotoboek te signeren. De instaprondleiding vindt om 15.00 uur plaats.

Zij is tegenwoordig, na vooral bekend te zijn geworden door haar huwelijken met kunstenaar Rob Scholte en Adam Curry (van beiden is zijn gescheiden), ‘kunstfotografe’. Dat is zij overigens pas de laatste jaren, want in 2009 kreeg Micky Hoogendijk van haar moeder een camera.

In Van der Togt wordt haar eerste museale overzichtstentoonstelling gehouden, die Hoogendijk – kennelijk wegens dat geschenk – heeft opgedragen aan haar moeder. Omdat het op 14 mei Moederdag is, krijgen alle bezoekers 50 % korting op de entree van het museum. Normaal zijn de prijzen € 8 voor volwassenen (kinderen tot 12 jaar en houders van een Museum- en of Rembrandtkaart gratis). Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur.

 

 

 

Lees ook:Foto-expositie Micky Hoogendijk bij Vd Togt
Lees ook:Ladies Event van OA met ‘powervrouwen’
Lees ook:Van der Togt kwart duurder; Expo Markus verlengd
Lees ook:Ds. Pieterse leest Genesis bij foto’s Hoogendijk
Lees ook:Kunstmarkt in Oude Dorp van amateurs

Eén reactie op “Micky Hoogendijk leidt rond op expositie

  1. Frank Bikker

    Mooie foto’s, maar dergelijk soort onderwerpen ook bij andere fotografen gezien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.