Håkan Nesser en Rens Kroes bij Venstra

Hakan Nesser. Foto: Caroline Anderson

Hakan Nesser. Foto: Caroline Anderson

Twee auteurs op één dag bij boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Op zaterdag 22 oktober komt ’s morgens (11.30-13.00 uur) kookboekschrijfster Rens Kroes en ‘s middags (15.30 uur) Håkan Nesser, wiens nieuwste boek ‘De levenden en de doden in Winsford’ heet.

Nesser is één van de bekendste Zweedse auteurs. Hij werd in de jaren ’90 bekend met de misdaadromans over inspecteur Van Veeteren, waarvan er tien verschenen. In 2006 verscheen ‘De man zonder hond’, het begin van de serie rondom inspecteur Barbarotti.

Nesser’s nieuwe boek ‘De levenden en de doden in Winsford’ is geen onderdeel van een serie en lovend ontvangen door de internationale pers.

Nesser wordt geïnterviewd door Annet de Jong, die eerder schreef en recenseerde voor De Telegraaf. Ook is er natuurlijk tijd om het boek te laten signeren. Het cafe bij Venstra zal een Zweedse cake serveren. Aanmelden gewenst via venstra.nl of in de winkel .

Rens Kroes, bekend van haar gezonde, makkelijke en leuke recepten, komt voor een signeersessie.Het Venstra Café zorgt ook dan voor hapjes. Rens Kroes is bekend van haar kookboeken Powerfood en Powerfood – van Friesland tot New York.

rens-kroes-on-the-go

Onlangs verscheen haar derde kookboek, On the go, waarin ze op veler verzoek recepten heeft verzameld die handig zijn voor onderweg.

Ontbijtjes om mee te nemen, een energierijke hap voor na een sportsessie, picknicksalades… Gezonde, eenvoudige gerechten waar men blij van wordt en zich goed van gaat voelen, zegt de uitgever.

Die adviseert boeken die men al van haar heeft mee te nemen om te laten signeren.

En natuurlijk kan haar nieuwste boek worden gekocht, als men dat nog niet heeft…

 

 

 

Lees ook:Olav Mol en Yvette van Boven bij Libris Venstra
Lees ook:Simone van der Vlugt signeert nieuwe thriller bij Venstra
Lees ook:Kookboek-schrijfster Joke Boon bij Venstra
Lees ook:Karin Slaughter bij Venstra
Lees ook:‘Spannende’ auteurs bij Venstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.