Audities voor Legally Blonde op 9 juli

MuziekschoolEr worden nog steeds jongens en meisjes met musical talent tusse3n de 10 en 18 jaar gezocht door Muziek- en Dansschool Amstelveen (Stadsplein). Op zaterdag 9 juli houdt de musical afdeling van de school audities voor de musical Legally Blonde.

De auditie begint om 9.00u met een inschrijving aan de balie van de Muziek en Dansschool MDA). Daar ontvangen de kandidaten een nummer dat zij zichtbaar op hun bovenlichaam moeten plaatsen. Ouders / begeleiders worden niet toegelaten in de auditie ruimte.

Om 09.30u starten de audities. Men kijkt en luistert naar zang-, dans-, en spelkwaliteiten en of een kandidaat in één van de rollen past. Rond 12.30u zijn de audities afgerond. De kinderen ontvangen diezelfde middag nog telefonisch de uitslag van de audities.

Optredens

Op woensdag en zaterdag worden op de MDA musical lessen gegeven, met aandacht voor zingen, dansen en acteren. Natuurlijk vinden er jaarlijkse enkele optredens plaats waarin de leerlingen op een podium kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Inschrijven voor deze lessen kan via www.muziekschoolamstelveen.nl.

Getalenteerde leerlingen kunnen auditie doen voor de zogenaamde ‘musical productieklas’, waarin zij een musicalproductie maken met liedjes, scènes en dansen. Afgelopen jaar bestond deze groep vijf jaar en bracht zuh de musical Fame in Schouwburg Amstelveen onder begeleiding van een live orkest. Komend jaar vindt de uitvoering van Legally Blonde plaats in het weekend van 17 en 18 juni 2017.

Elle Woods leidt een onbezonnen leven. Ze is het populairste meisje van de school, haalt goede cijfers, is geliefd bij iedereen en heeft het perfecte vriendje: Warner. Maar Elle’s leven staat op het punt om in te storten want nu de high school is afgerond gaat Warner rechten studeren aan Harvard College en past een meisje als Elle niet meer in zijn toekomstbeeld. Maar als lid van ‘Dochters van Delta Nu’, studentenvereniging, verzint ze een plan om Warner terug te winnen. Krijgt ze dit voor elkaar?

Voor wie wordt toegelaten tot de musicalproductieklas die de musical Legally Blonde gaat uitvoeren, starten de repetities op zaterdag 10 september. De lessen zijn wekelijks van 11.15 tot 13.15 uur (m.u.v. schoolvakanties) en het is heel belangrijk dat de leerlingen elke week aanwezig zijn. Overigens is deelname niet gratis. Wie tot de productieklas wordt toegelaten, betaalt € 755 voor het schooljaar 2016 / 2017. Mocht dit bedrag een probleem zijn, dan zijn er verschillende subsidies aan te vragen zoals het Jeugd Cultuur Fonds.

 

Lees ook:Jongens en meisjes voor musical gezocht
Lees ook:MDA-leerlingen met musical voor volle zalen
Lees ook:Zondag musical MDA in schouwburg
Lees ook:Audities musical Fame bij Muziekschool
Lees ook:Publiek zong titelsong mee bij musical ‘Fame’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.