Expositie drie kunstenaars op Wester-Amstel

Werk van Emilie Lindenbergh

Werk van Emilie Lindenbergh

Beeld van Bert Zonneveld

Beeld van Bert Zonneveld

Drie kunstenaars – Emilie Lindenbergh, Jeannet Warmer en Bert Zonneveld – exposeren sinds donderdag tot en met zondag 19 juni op Buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk 55.

Zij tonen schilderijen en beelden. De expositie is te zien van donderdag tot en met zondag, van 12.00 uur tot 16.30 uur.

De dynamiek en het schijnbaar gewone van het dagelijkse leven, gevangen in dat ene moment, is wat Emilie Lindenbergh probeert vast te leggen in haar schilderijen. Haar hoofdthema is ‘ruimte en ontmoeting’. Kleur en licht spelen een grote rol in haar impressionistische werk. Zij werkt hoofdzakelijk met acrylverf, opgezet in heel dunne lagen, in de eindfase dikker.

Voor beeldhouwster Jeannet Warmer is beeldhouwen vooral plezier hebben, de uitdaging aangaan met de steen, of het nu speksteen, albast of seleniet is. De vorm en de kleur van de steen zijn vaak de bron van haar inspiratie, de techniek van het beeldhouwen een constante leerschool. Warmer maakt zowel abstracte als figuratieve beelden.

Bert Zonneveld heeft het beeldhouwen opgepakt na meer dan twintig jaar te hebben gewerkt binnen de modewereld . Zijn creativiteit aanwenden om een mooi beeld te maken, geeft hem naar hij zegt veel vreugde. Wel hoopt hij dit harde materiaal ook een zekere elegantie mee te geven en op deze manier een link te leggen met zijn vorige loopbaan. Steen is geen stof, maar even uitdagend.

De expositie is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur.Toegang tot de expositie is gratis. Honden worden niet toegelaten

 

Lees ook:Beelden en schilderijen op Wester-Amstel
Lees ook:Expositie schilderijen en beelden op W. Amstel
Lees ook:Expositie Hannie Rotgans W-Amstel
Lees ook:Drievoudige expositie op Wester-Amstel
Lees ook:Weer beelden en schilderijen op Wester-Amstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.