Nieuw cultureel programma Bibliotheek

Bibliotheek logoHet nieuwe culturele programma van de Bibliotheek Amstelland voor de maanden maart, april en mei is bekend. Onder anderen hebben daarin Arthur Japin, Stine Jensen, Vonne van der Meer, Anne-Gine Goemans, Saskia Goldschmidt en Yaël Vinckx een plaats.

Ook is er aandacht voor de nationale Boekenweek van 12 t/m 20 maart, , de Losse leeskring en worden diverse iPad cafe’s en het poëzie café chantant gehouden. Jongeren kunnen leren programmeren in de workshop Hour of Code en Maak een app met Snap! of deelnemen aan de workshop Origami of Striptekenen.

De verschillende programmaonderdelen vinden plaats in een van de vier Amstelland bibliotheken in Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen Westwijk of aan het Stadsplein. Daar is ook de programmafolder te krijgen. Op www.debibliotheekamstelland.nl vindt men meer informatie over alle activiteiten. Kaarten zijn te bestellen in een van de bibliotheken of online via de website van de bibliotheek.

 

 

Lees ook:Workshop over programmeren
Lees ook:Japans-Nederlandse Origami Workshop
Lees ook:Workshop striptekenen voor kinderen
Lees ook:Poster Online maken in de bieb
Lees ook:Experimenteren met moleculen in bieb

Eén reactie op “Nieuw cultureel programma Bibliotheek

  1. frank bikker

    Aangezien het aantal vestigingen in de loop van de jaren is gedaald, kunnen deze bijeenkomsten dan ook niet in de diverse buurthuizen, aula’s van scholen of grote zalen van bejaardenhuizen georganiseerd worden?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.