Nieuw: jazzfestival Oude Dorp – talent gezocht

JazzInHetDorpHet Oude Dorp is binnenkort weer een nieuw festival rijker. Zondagmiddag 24 augustus wordt de eerste editie van Jazz in het Dorp gehouden. Om van het feest een klinkend succes te maken, is de organisatie nog op zoek naar sponsors en muzikale talenten.

De organisatoren verwachten swingende trompetten, zwoele saxen en trillende trommels. En muzikanten die overal in het Oude Dorp ‘verleidelijke, coole en onweerstaanbare jazzmelodieën’ ten gehoren brengen.  

Jazz in het Dorp kiest bewust voor kleinschaligheid en wil het Oude Dorp laten sprankelen met muziek op terrasjes en pleintjes.

Het organisatieteam wil tijdens het spiksplinternieuwe festival iedereen kennis laten maken met de veelzijdigheid van de jazz. Voor ieder oor, van jong tot oud, belooft dit gratis festival een geweldige belevenis te worden, belooft het. Op vijf podia zullen afwisselend artiesten optreden in alle denkbare jazzstijlen. Jazz in het Dorp wil Amstelveense musici graag een podium bieden en roept hen op zich te melden via [email protected]

Het Oude Dorp is volgens de organisatoren de aangewezen plek voor een jazzfestival. ‘Met de unieke combinatie van de gezelligheid en kunstzinnigheid van het Oude Dorp, al het lekkers dat de horeca te bieden heeften vele verrassende muzikale optredens zal Amstelveen zich weer van zijn beste kant laten zien,‘ meent het.

Een van de leden van het organisatieteam is voormalig fractievoorzitter Sander Mager van GroenLinks “We zijn er van overtuigd dat Jazz in het Dorp een groot succes gaat worden”, zegt hij. “Iedereen die ons daarbij wil helpen, van lokaal muzikaal talent dat op wil treden tot ondernemerstalent dat wil sponsoren is van harte welkom om bij te dragen. Zo maken we er echt een festival voor en door Amstelveen van.”

Lees ook:Teveel deelnemers Jazz in het Dorp
Lees ook:Weer Jazz in het Dorp op komst
Lees ook:Ruim 100 aanmeldingen Jazz in het Dorp
Lees ook:Talent voor Jazz in Dorp gezocht
Lees ook:Zondag: Jazzfeest in het Oude Dorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.