Scholieren kunnen kijkje nemen in kunstateliers

 

Op bezoek bij schilder Dirk Annokkee

Op bezoek bij schilder Dirk Annokkee

Het educatieproject  ”Kunstenaar voor de Klas” gaat weer van start. De Kunstuitleen, die het organiseert, is nog op zoek naar scholen die er aan willen deelnemen. Overigens hebben veel scholen dat in het verleden al gedaan en zich ook nu weer gemeld.

Het project bestaat uit een bezoek van leerlingen aan de ateliers van lokale kunstenaars. Die zijn allemaal op een ander terrein van de beeldende kunst werkzaam.  Volgens de organisatoren ontstaat daardoor voor de leerlingen een breed scala aan indrukken. Het project biedt, zeggen zij, bezoekers de kans eren kijkje achter de schermen van de beeldende kunst en de kunstenaars te krijgen. Om daar te zien hoe men er met zijn beroep bezig is.

Scholen met interesse voor deelname aan het project, kunnen contact opnemen met Kunstuitleen Amstelveen, via 020-6452333 of email: [email protected]

 

Lees ook:Komend weekend atelierroute met 72 kunstenaars
Lees ook:Kunstuitleen: ‘Atelierroute een succes’
Lees ook:Aanmelden voor expositie amateurkunst
Lees ook:Atellierroute 1 en 2 juli
Lees ook:Vijfduizend bezoekers op atelierroute

2 reacties op “Scholieren kunnen kijkje nemen in kunstateliers

  1. de theedrinker

    Dit kan erg leuk zijn, diverse malen in A’dam gezien, daar gingen kunstenaars met onderwijsbevoegdheid een dagje voor klas staan als de leerkracht vrij of ziek was.Zo snijdt het hout aan 2 kanten.
    Sterke verhalen vertellen kan onze Dirk wel( zeker in de kroeg)en hij heeft zijn uiterlijk als kunstschilder ook al mee. Dat is voor kinderen ook belangrijk.

      /   Beantwoorden  / 
  2. gjzn

    Mooi. Op naar de kunstenaars van dan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.