Rockvoorstelling in plaats van Carmen in poppentheater

De voorstelling Carmen in het Amstelveens Poppentheater gaat zondag 1 februari niet door. In plaats daarvan komt muziektheatergezelschap Gras met een try-out van ‘Maanmachine’, een rockproductie voor iedereen van 7 jaar en ouder, die om 14.30 uur begint.  De toegangsprijs is lager dan gebruikelijk: € 4. Zaterdag 31 januari (14.30 uur) speelt Niels Brandaan ‘Stoere Broer’, naar het gelijknamige verhaal van Wim Hofman. Toegangsprijs: € 7. Telefonisch reserveren kan dagelijks, behalve maandag en woensdag, van 10.00 tot 14.00 uur via 020 6450439. Of: www.amstelveenspoppentheater.nl

‘Maanmachine’ gaat over de vader van Sophie. Hij is uitvinder en wil naar de maan vliegen. Op een mooie avond bij volle maan is de lancering. Sophie kijkt hem na tot hij niet meer dan een stipje is. Als hij na een maand nog steeds niet terug is, besluit ze hem te gaan zoeken.

Tekst, script, verhaal en zang: Angela van Leeuwen. Muziek: Sander van Herk, George Daams (het Goede Doel) en Rob Geerts (Rockband Poppenkast).

Lees ook:‘Ladder naar de maan’ in Poppentheater
Lees ook:Komedie over competitie in Poppentheater
Lees ook:Odysseus met deegroller in Poppentheater
Lees ook:Goochelkampioen in Poppentheater
Lees ook:Bjorn Sluiter opnieuw in Poppentehater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.