Open Dagen op wijngaard Amsteltuin

Wijngaard ‘De Amsteltuin’ aan Langs de Akker 5 (bij de Emergohal) houdt zaterdag 23 en zondag 24 september (12.00 tot 17.00 uur) Open Dagen. De wijnen van vorig jaar zijn bekroond, bij de nationale Wijnkeuring der Lage Landen. Het dagcentrum van de Amsteltuin maakte een aantal andere producten gemaakt, zoals Verjus en traditionele wijnazijn.

Tijdens de open dagen kan men kennis maken met de unieke verzameling van Nederlandse top-wijnen in de nieuwe winkel. Verder kan men er de poppen van Niska’s Cutiez, zeep en parfum uit de Beemster, houten huisjes van de Houtstek, Verjus, traditionele wijnazijn, druivensap en de Amstelgrappa van distilleerderij de Schans uit Uithoorn kopen. Ook is er een expositie van honing, grappa en houten artikelen.

Henk en Hieke Kooij verkopen hun Amstelveense honing, De Schans uit Uithoorn presenteert de Grappa (gestookt de druiven van de Amsteltuin) en Ons Tweede Thuis staat er met een kraam vol zelfgemaakte houten artikelen. De eerste wijnoogst van 2017 is binnen. Op het terras kan men daar kennis mee maken en lekkere hapjes eten. Er worden ook rondleidingen verzorgd in de wijngaard en de kelder. Een mystery guest verzorgt de muziek. www.amsteltuin.nl

 

Lees ook:Open dagen in wijngaard Amsteltuin
Lees ook:Open Dag in wijngaard De Amsteltuin
Lees ook:Winterfair op wijngaard Amsteltuin
Lees ook:Wijn proeverij ‘Amsteltuin’ in bibliotheek
Lees ook:Lezing over wijngaard ‘Amsteltuin’ in de bieb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.