Bijeenkomst voor jonge ondernemers over innovatie

Nieuwe afbeelding (9)OA Young Professional afbeeldingSpeciaal voor jonge ondernemers (tot 45 jaar) houdt de sectie Young Professionals van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) een bijeenkomst op dinsdag 10 december (17.00 uur) over innovatie. Over wat dat nou eigenlijk is en hoe die aan het succes van een bedrijf kan meewerken.

Wie lid is van de vereniging of die wil leren kennen, kan er heen. Locatie: BDO, Krijgsman 9. Op het programma, aangeboden door BDO,  staat onder meer een presentatie van Paul Tuinenburg van IDfuse. Aan de hand van vijf vragen gaat hij definiëren hoe een bedrijf extra toegevoegde waarde kan bieden aan klanten en waar men daarmee als ondernemer kan starten.

Arthur Gimes, Senior Manager Belastingadvies bij BDO, vertelt over het beleid van de Nederlandse overheid om innovatie in Nederland te stimuleren. In een interactieve sessie worden diverse praktijkvoorbeelden behandeld die inzicht bieden in de voordelen. Na de presentaties zijn er een netwerkborrel en een buffet, aangeboden door BDO. Voor meer informatie en aanmelden: www.oa-amstelveen.nl of [email protected].

 

 

 

Lees ook:OA te gast bij Hewlett Packard
Lees ook:Prijzencircus bij V&D
Lees ook:KLM komt met ‘Flight Bundle’
Lees ook:Vestiging Aagora AV naar CROP Hoofddorp
Lees ook:Informatieavond over ondernemen met social media bij ING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.