Kragtwijk Catering wint regionaal MKB Duurzaam Award

 

Martijn Kragtwijk

Martijn Kragtwijk

Het bedrijf dat de catering voor de gemeente verzorgt, Kragtwijk Catering, heeft de Duurzaam MKB Award voor de regio Amstelland gewonnen. Eerder al werd de onderneming winnaar van de Amstelveense voorronde. De  Amstelland regio bestaat uit Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder Amstel en Uithoorn. Kragtwijk mag het nu opnemen tegen andere regiowinnaars en maakt kans de Duurzaam MKB Award van Nederland te winnen.

Voor de Duurzaam MKB (Midden en Klein Bedrijf) Award 2013 meldden zich in totaal 14 bedrijven in Amstelland aan. zich aangemeld.  De jury baseerde haar oordeel op de manier waarop de bedrijven omgaan met de drie P’s (people, planet, profit) en hun rentabiliteit.

Kragtwijk Catering B.V  is een 40 jaar oud familiebedrijf. Met een team van zo’n 60  medewerkers levert het een breed scala aan cateringdiensten. Volgens eigenaren Joost en Marijn Kragtwijk werkt het met eerlijke producten en “leveranciers die weten waar ze het over hebben. We houden rekening met het dierenwelzijn, serveren alleen verantwoorde vis en werken met natuurlijke ingrediënten.”

Wethouder van Economische Zaken en van Duurzaamheid Jan-Willem Groot (CDA) zegt blij te zijn dat de prijs door een Amstelveens bedrijf is gewonnen. “Nog veel belangrijker is dat steeds meer bedrijven in deze regio, maar ook in heel Nederland, beseffen hoe belangrijk duurzaam ondernemen is. En dat het mogelijk is om juist door duurzaam te werken extra te besparen en dus extra rendabel te zijn.”

Behalve Kragwijk namen de volgende bedrijven in Amstelveen CNE (www.cne.nl ), Douque Group B.V.(www.dougue.com ),  WinWinWerkt (www.winwinwerkt.nl ) en With a Touch of Rose (www.withatouchofrose.nl ) deel.

 

Lees ook:Kragtwijk Catering wint voorronde duurzaam Award
Lees ook:Wedstrijd om prijs voor duurzaam bedrijf
Lees ook:Wedstrijd om titel duurzaamste bedrijf
Lees ook:MKB prijs voor duurzaamheid
Lees ook:Amstelland-Meerlanden wint (milieu) Ambitie Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.