Elsenhove beste leerbedrijf dierverzorging

Speelboerderij Elsenhove nog altijd populair.Het beste leerbedrijf van Nederland in de categorie dierverzorging bevindt zich in Amstelveen. Het is speelboerderij Elsenhove. Die kreeg de daarvoor althans de aan die status gekoppelde landelijke prijs, een initiatief van het kennis- en communicatiecentrum voor de groene sector Aequor.

 

De jury roemt het team van Elsenhove voor haar onopvallende maar zeer deskundige rol in het begeleiden van leerlingen. Om de mensen goed op te leiden voor een baan in de dierverzorging. Zij leren onder meer van alles over arbo- en andere wet- en regelgeving tot aan sociale vaardigheden.

"De praktijkopleiders van de speelboerderij Elsenhove hebben veel ervaring in het opleiden van leerlingen; opleiden op de boerderij is iets vanzelfsprekends. Het bedrijf heeft een grote betrokkenheid bij de inhoud van het middelbaar onderwijs voor de sector voedsel en leefomgeving," aldus het rapport. Als winnaar ontving de speelboerderij een beeldje, een oorkonde en een geldbedrag van €250,-

Lees ook:Poppenkast Stromboli op Elsenhove
Lees ook:Poppentheater op Elsenhove
Lees ook:‘Natuurbeleven’ voor kinderen op Elsenhove
Lees ook:Afgebrande veenschuur herbouwd op speelboerderij
Lees ook:Speelboerderij zoekt kinderboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.