Buurtkamer met kerst ‘s middags open

De Buurtkamer Keizer Karelpark is in de laatste week van het jaar open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur. Op Eerste en Tweede Kerstdag is men welkom voor een spelletje, een kop soep, dankje, hapje en praatje. Dorien Mijksenaar en Melvin Lindeman zijn aanwezig.

De Buurtkamer Keizer Karelpark (BK) is een kleinschalig centrum voor cultuur, ontmoeting en ontwikkeling. Kern van het initiatief is de huiskamer, een ‘ontmoetingsplek’ voor de buurt. Adres: Het MOC-gebouw, Lindenlaan 75.

 

Lees ook:Dorien Mijksenaar vertrekt bij Buurtkamer
Lees ook:Historie Amstelveen en eten in Buurtkamer
Lees ook:Openbare vergadering wijkplatform Keizer Karel Park
Lees ook:Kinderactiviteiten in Buurtkamer (MOC)
Lees ook:Verkiezingsdebat voor vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.