Vergadering wijkplatform Elsrijk

In wijkcentrum ’t Open Hof aan de Burgemeester Haspelslaan 129 wordt woensdag 2 april (20.00 uur) een vergadering van het wijkplatform gehouden. Iedere wijkbewoner kan er van 19.30 uur af terecht.

Op de agenda onder meer de functieomschrijving van een algemeen bestuurslid, mededelingen door voorzitter Piet Scholte over de koepel van wijkplatforms (OBA), ontwikkelingen in het actieplan voor decibellen meting, de nieuwbouw van een school aan de Haspelslaan en de ingebruikname van het schoolplein van die Eerste Montessorischool, renovatie van de riolering op de Heemraadschapslaan (1e kwartaal 2014). reconstructie van Trompenburg-oostzijde, sloop en vervangende nieuwbouw aan de Graaf Aelbrechtlaan (Jan Lievensweg), vervanging van de VRI  of aanleg van een rotonde op de kruising Groen van Prinstererlaan –Rembrandtweg, vervanging van de VRI aan de K. Karelweg bij Bella Donna, de bouw van ongeveer 50 woningen op het terrein van het voormalige AC (Casimir Lyceum) aan Tulpenburg en het verbreden van fietsstroken op de Groen van Prinstererlaan.

Ook komen nog enkele oprojecten van het platform aan de orde.  www.wijkplatformelsrijk.nl

Lees ook:Twee kruispunten Keizer Karelweg veiliger
Lees ook:Sinterklaas komt op 18 november
Lees ook:Auto te water, niet door nieuwe rotonde
Lees ook:Gemeente krijgt 1,2 milj. van Stadsregio voor verkeer
Lees ook:Gemeente extra scherp op verkeersmaatregelen na dodelijk ongeluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.