Sinterklaas in Patrimonium bij De Zonnebloem

Hoewel hij vooral bekend staat als kindervriend, komt Sinterklaar met zijn Zwarte Pieten zaterdag 24 november een qua leeftijd nogal gemêleerd gezelschap bezoeken, In de tuinzaal Patrimonium verschijnt hij dan om 14.00 uur op uitnodiging de afdeling Molenkwartier van De Zonnebloem en Stichting Sinterklaas Comité Amstelveen voor een gezellig Sinterklaasfeest bij daar verzamelde gasten. De Zonnebloem zorgt voor ontmoetingen tussen vrijwilligers en mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap of ouderdom. Het motto is: ‘Samen bouwen aan zorgzame samenleving, want zonder elkaar is iedereen alleen’. Stichting Sinterklaas Comité Amstelveen organiseert uiteenlopende Sinterklaas activiteiten, waaronder de officiële Sinterklaas Intocht in Amstelveen. Website: http://sinterklaascomiteamstelveen.site90.net.

 

Lees ook:De Zonnebloem geeft zonnebloemen voor schooltuinen
Lees ook:Gemeente krijgt zonnebloemen van Zonnebloem
Lees ook:Gemeentelijke onderscheiding voor J.A. Jannink
Lees ook:Zonnebloem-auto voor rolstoelers
Lees ook:Met Zonnebloem naar HP

2 reacties op “Sinterklaas in Patrimonium bij De Zonnebloem

 1. Frank Bikker

  Johan, ik neem aan dat je in je eerste zinnetje een foutje hebt gemaakt. Kan zeer verkeerd opgevat worden, hoor!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dr.R.UIPER

   Inderdaad gedver!!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.