Wijkplatforms vergaderen

In de buurtkamer aan de Van der Hooplaan 180 vergadert maandag 8 maart het wijkplatform Keizer Karelpark. Een dag later (dinsdag 9 maart) komt het platform van Westwijk bijeen in Westend (Westwijkplein) en op woensdag (10 maart) dat van Elsrijk in ’t Open Hof.  Alle vergaderingen beginnen om 20.00 uur. Bewoners van KKP kunnen ter bespreking zaken aanmelden over bijvoorbeeld  hun flatcomplex. Ook staan ontwikkelingen in de wijk op de agenda. Van 21.00 uur af gaat het over de plannen voor Olmenlaan en Lindenlaan. In Westwijk staat discussie op de agenda over het intrekken door de gemeente van het geld voor een kwaliteitsimpuls voor het Westwijkplein.Ook de plannen voor het winkelcentrum, de nieuwe weg uit Westwijk Zuidwest naar Assering, de jongeren in jongerencentrum Downtown en het functioneren van de buurtregisseurs van de politie komen aan de orde. In Elsrijk gaat het onder meer over de bouwplannen voor Zonnestein 64 (bij Nieuw Vredeveld) en het welzijn in de wijk.

Lees ook:D66 komt naar Westwijk voor gesprek over winkelcentrum
Lees ook:Informatie-avond verbouwing wc Westwijk
Lees ook:Elsrijk krijgt eigen jeugdraad
Lees ook:Wijkcentrum Westend in januari gesloopt
Lees ook:Wandelroute voor Westwijk ten doop gehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.