Wijkvergadering voor Groenelaan

Het wijkplatform Groenelaan komt dinsdag 16 juni bijeen in de Bolder (Groenhof 140). De vergadering begint om 20.00 uur. Het komt er op neer dat in feite iedere wijkbewoner kan aanschuiven, want het platform is geen gekozen gezelschap. Het wordt in feite gevormd door alle in de belangen van de wijk geinteresseerde bewoners. Wel heeft het een bestuur. Op de agenda staat onder meer de benoeming van een nieuw bestuurslid. Verder wordt er gepraat over de A9-tunnel en jongeren.

Lees ook:Wijkvergadering Bankras Kostverloren
Lees ook:Wijkplatforms vergaderen
Lees ook:Wijkplatform Bankras vergadert
Lees ook:Vergadering wijkplatform Bankras
Lees ook:Wijkvergadering Elsrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.