Vergadering Wijkplatform Waardhuizen Middenhoven

In De Meent wordt donderdag 22 september om 20.00 uur een vergadering gehouden van het wijkplatform Waardhuizen / Middenhoven. Iedereen kan daar meepraten over problemen in de wijk en / of suggesties aanreiken voor verbeteringen. Het platform heeft geen vaste samenstelling en wordt gewoon gevormd door degenen die naar de vergadering komen. Er is wel een vast bestuur, dat iedere wijkbewoner uitnodigt te komen. Ook op 1 december is er nog een platformvergadering. Het bestuur zoekt overigens naar een nieuwe voorzitter, als opvolger van Jan van Denderen, die de functie sinds medio 2002 heeft bekleed. Kandidaten kunen zich medel bij stichting Cardanus (let. 5434552). Meer informatie op www.wijkplatforms-amstelveen.nl

Lees ook:Wijkvergadering voor Groenelaan
Lees ook:Vergadering wijkplatform Elsrijk
Lees ook:Bomgaars weg als ‘wijkvoorzitter’
Lees ook:Activiteiten in de wijkcentra
Lees ook:Bestuurscrisis bij wijkplatform Bankras-Kostverloren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.