Amstelbrug gesloten wegens onderhoud

Van maandag 17 oktober tot en met woensdag 9 november is de provinciale brug over Amstel tussen Ouderkerk en Amstelveen (bij Amstelzijde)  wegens onderhoud dicht.

De hoofdliggers worden hersteld en het stalen rijdek en de bordessen van de voetpaden worden vervangen. Dit is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de brug veilig kan worden gebruikt tot deze in 2018 wordt vervangen.

Gedurende de hele onderhoudsperiode is de brug afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Autoverkeer wordt omgeleid via de A2 en A9, en vice versa. Omdat landbouwverkeer daar niet is toegestaan, wordt daarvoor een aparte omleiding ingesteld. Informatie en de omleidingsroute en vindt u opwww.noord-holland.nl/brugouderkerk.

 Bussen

De bussen van het openbaar vervoer rijden een aangepaste route. Informatie hierover vindt u voorafgaande aan de werkzaamheden op www.connexxion.nl onder Omleidingen en storingen.

(Brom)fietsers en voetgangers

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen van 17 oktober tot en met 6 november gebruik blijven maken van de brug. Uit veiligheidsoogpunt worden (brom)fietsers verzocht ter hoogte van de werkzaamheden af te stappen.

Tijdens de werkzaamheden aan de brug is een onderdoorvaart mogelijk voor schepen tot 2.69m. Voor schepen hoger dan 2.69m geldt gedurende de hele periode een stremming.

Meer informatie

Met vragen of klachten over de werkzaamheden kan men terecht bij het Servicepunt provincie Noord-Holland via telefoonnummer (0800) 020 06 00 (gratis) of per e-mail [email protected]

 

 

Lees ook:Schipholdraaibrug sluit dag voor fietsers
Lees ook:Brug Ouderkerk twee nachten dicht
Lees ook:CDA claimt bijdrage oplossing brug
Lees ook:Informatiemarkt over brug Ouderkerk
Lees ook:CDA wil voetpad naast fietspad bij Cobra

2 reacties op “Amstelbrug gesloten wegens onderhoud

  1. Gerben

    Ik ging naar Ouderkerk aan de Amstel om de brug te zien.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rotary-vriendje

    …. en we worden weer buren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.