Hits van Michael Jackson in P60

This Is Jackson komt in P60 op zaterdag 4 november (21.00 uur) met de hits van Michael Jackson. De formatie treedt in de verlichte voetstappen van ‘Billie Jean’, staat face to face tijdens ‘Beat It’, gaat moonwalken als zombies uit het graf tijdens ‘Thriller’ en mogelijk krijgt men eindelijk te horen of Annie okay is.

De hedendaagse invloed van de King of Pop is onmiskenbaar. Het begon voor Michael allemaal al in 1964, toen hij als lid van de Jackson 5 samen met zijn vier broers z’n professionele debuut maakte. In 1971 begon vervolgens zijn solo carrière, al duurde het tot album ‘Thriller’ (1982) voordat zijn werk echt tot de mainstream doordrong.

Memorabele video clips voor ‘Beat It’, ‘Billie Jean’ en ‘Thriller’ zorgden voor grote veranderingen in de muziekindustrie: de muziekvideo’s werden meer en meer gezien als kunstvorm. Om nog maar niet te spreken over de verschillende danstechnieken – de robot, de moonwalk – die Jackson naar het grote publiek bracht. ‘Thriller’ is bovendien het best verkochte album aller tijden, met al meer 65 miljoen verkochte exemplaren.

 

De enthousiaste groep dansers en muzikanten van This Is Jackson houden de eer van Michael’s muziek en nalatenschap hoog met hun energieke show.

 

 

Lees ook:Bo Haris in P60
Lees ook:Michael Bublé in Cinema Amstelveen
Lees ook:David Bowie Night in P60
Lees ook:Jazz met Anne Chris in Villa Randwijck
Lees ook:Infloyd in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.