Voorstelling over verleiders in bankwezen

De succesvolle Nederlandse theatervoorstelling ‘De Verleiders: Door de bank genomen’ is slechts twee keer te zien in Cinema Amstelveen en wel als matinee op dinsdag 4 april (15.00 uur) en donderdag 6 april om 20.00 uur.

Meer dan 100.000 bezoekers hebben genoten en waren onder de indruk van dit bijzondere, eigentijdse theaterstuk. Van de voorstelling in de Stadsschouwburg Utrecht is een registratie gemaakt, die werd vertaald naar een bioscoopversie.

‘Door de bank genomen’ is een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen. De voorstelling gaat over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Na twee jaar research in de bankensector blijkt de uitkomst nog verbazingwekkender dan gevreesd. ‘Door de bank genomen’ is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen: een gitzwarte komedie, recht vanuit de hel.

Het zou verschrikkelijk om te lachen zijn als het tegelijkertijd niet zo schrijnend was. Met Pierre Bokma, George van Houts, Leopold Witte, Tom de Ket en Victor Löw.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

 

Lees ook:‘Powervrouwen’ weer in Schouwburg
Lees ook:Humor en ontroering uit concentratiekamp in Poppentheater
Lees ook:Vagina Monologen in Griffioen
Lees ook:Die voorstellingen tijdens vakantie in poppentheater
Lees ook:Nieuwe voorstelling Lejo (van Sesamstraat) in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.