‘Kerst met André Rieu’ in Cinema Amstelveen

Zaterdag 19 november (18.00 uur) is een éénmalige vertoning van ‘Kerst met André Rieu’ te zien in Cinema Amstelveen.

André Rieu en zijn welbekende Johan Strauss Orkest brengen bezoekers dit jaar in Kerstsferen. Feestelijke melodieën van diverse Kerstklassiekers zoals Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas en nog vele andere worden gespeeld.

Speciaal voor het bioscooppubliek heeft André een tour gemaakt langs alle hoogtepunten van Maastricht in Kerstsfeer – comfortabel vanuit een bioscoopstoel te bezien.

 

Daarnaast bevat de voorstelling een live opgenomen concert van André met bekende kerstliedjes die semi-live te zien is in Cinema Amstelveen. De voorstelling is eerder opgenomen, wordt daarna vertoond in de bioscoop en is dus niet live. De voorstelling is Engels gesproken en heeft geen pauze.

Verder zijn de volgende films te zien: The Fantastic Beasts and Where to Find Them (OV – 3D), Hell or High Water, De Club van Sinterklaas en het Geblaf op de Pakjesboot en Les Contes d’Hoffmann (Offenbach) (Opera vanuit The Royal Ballet House London).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data en meer informatie over de films. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Bijna 100 films op (Kinder)filmfestival Cinema AV
Lees ook:Fantastic Beasts and Where to Find Them
Lees ook:‘De zevende hemel’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Soof 2′ te zien in Cinema Amstelveen
Lees ook:Daniel Blake in Cinema Amstelveen

37 reacties op “‘Kerst met André Rieu’ in Cinema Amstelveen

 1. Ciska

  Is het niet leuk voor de diverse rotaryclubs in de gemeente om deze film van Andrè Rieu voor ouderen in combinatie met een etentje te vertonen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rotary-vriendje

   Zeker een puik idee. Denk dat de ouderen daar heel vrolijk van worden. Zelf ga ik liever naar Der Titan van Mahler in het Concertgebouw, maar dat is een kwestie van smaak.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Zoostje

    Ach ja Rotary………ouderen worden weer eens weggezet als Rieu liefhebbers….alsof ze geen brein meer hebben, maar gewoon moeten doen wat anderen vinden dat ze moeten doen, waar ze naar moeten luisteren, wat ze mooi moeten vinden etc…ik ga ook liever naar bijv. pianoconcerten ipv naar Rieumiauw. Laat het maar….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tante Ria

     En dat is dan zo jammer, dat een zeer sociaal begane vrouw de muziek van het volk afkeurt omdat ze liever naar pianoconcerten uit de kampen luistert.

       /   Beantwoorden  / 
 2. Edwin Rutte

  Ja hoor, maar alleen voor het management van de rotary.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ciska

   Dan doen we lekker niets, dan hebben de ouderen ook niets.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tante Ria

    In een bioscoop mag je niet eten. Dus een zak popcorn is het enige.

      /   Beantwoorden  / 
 3. Ciska

  Sinds jaar en dag wordt voor ouderen in Amstelveen een diner gegeven. Het is begonnen met Chinese restauranthouder. Nu kan het toch ook in P60.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Simon Sluitspier

  Ik vind het een leuk idee van Ciska. De rotaryclubs hebben genoeg echte organisatoren in huis en de leden hebben genoeg wat grotere auto’s om niet mobiele ouderen van huis op te halen. De wijkverpleging kan dan weer een voorselectie maken voor de rotaryclubs.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Altijd Pechtold

   Andre riool is absoluut een puik idee voor de rotery, leuk bij de bingo, het sjoelen, triominossen of een leuke rotery-lotery. Laat het feest beginnen!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Els

  Als je ziet wat de muziek van André Rieu doet met de meeste hoogbejaarde mensen. Prachtig!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tante Ria

   Klopt Els, mij maakt het ook altijd vrolijk.
   En hoe hij toch maar weer al die prachtige koren/orkesten/entourages erbij weet te halen. Geweldig. Daar kunnen die palingboeren nog wel wat van leren. En dan wil ik het nog niet eens hebben over de meest verguisde zanger van Nederland, Gordon.

   André Rieu is een held.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Simon Sluitspier

    Helemaal eens Tante Ria, ik heb dan ook gehoord dat rvw vooraan zal zitten.

      /   Beantwoorden  / 
     1. Johan Bos

      Welke nu weer? Kunt u uw aanhoudende gezeik op deze site niet opgeven en naar een andere gaan? Ik word gek van uw geleuter. En ga me niet weer vertellen hoe regels, wetten, gebruiksvoorschriften etc. werken. Ik baal ervan zo langzamerhand.

        /  
     2. Robert van Waning

      JB, wilt u beweren dat u mijn reactie op die opmerking van SSniet hebt verwijderd? Niet jokken, hoor.

      Als u zich gewoon houdt aan letter en geest van uw gebruiksvoorwaarden, zult u van mij geen last hebben. Hoogstens soms kritiek en tegenspraak, maar daarvoor is deze ruimte bedoeld: Checks and balances, nietwaar?

        /  
     3. Johan Bos

      Ah als ik wat verwijder is het niet goed en als ik dat niet doe ook. Maakt dus weinig verschil.

        /  
     4. Zoostje

      Ik las uw reactie RvW, het ging idd waarschijnlijk om dat SS geluid, wat gewoon sloeg op Simon Sluitspier….( Initialen dus).Zijn reactie met uitlokking bleef gewoon staan…de mijne zal dalijk ook wel worden verwijderd…

        /  
     5. Simon Sluitspier

      Op zich vond ik de reactie van rvw wel leuk van dat gehijg en zo. Nooit gedacht dat ie dat van anderen wel prettig zou vinden.

        /  
     6. Robert van Waning

      Van dit soort off-topic gezeik van PC-kloon Sluitspier (zoveelste schuilnaam van ‘Ceaucescu’?) kan JB niet genoeg krijgen. Dus o wee als je daar kritisch op reageert. Dat verwijdert hij en wordt dan boos als je daar iets over zegt.

        /  
     7. Johan Bos

      Gek hè, ik wordt nooit boos. Wel dodelijk vermoeid. Zoals ik al eerder zei: Mensen die ver onder mij staan kunnen mij niet beledigen en wie boven mij staat doet het niet. Waarom zou ik boos worden? Heb alleen geen tijd om het geleuter hier te volgen en te redigeren. Kan alleen u laten verbannen, waar u het eerlijk gezegd wel naar maakt. Maar misschien ga ik in vrijheid van meningsuiting iets verder dan u zint. Nou ja, u zult wel weet met wetten en regel;s komen aandragen….

        /  
     8. Robert van Waning

      JB, mij verbannen? Ogv welke regel van wet of gebruiksvoorwaarden? Of alleen omdat u niet tegen kritiek kunt?

        /  
    1. Simon Sluitspier

     Nou kritisch Robert, ik vond die opm gewoon lollig en dan plaats ik er één terug. Mag dat niet?

       /   Beantwoorden  / 
  2. Dikke Bertha

   Ik dacht altijd een prachtig ritmisch geklapper te horen op de achtergrond. Totdat ik een keer een opname hoorde waar geen publiek bij aanwezig was :-)

     /   Beantwoorden  / 
 6. Simon Sluitspier

  Els laat ze maar kletsen. Zelf doen ze niets en kletsen enkel maar over hun Cultuur, maar is net zo hard Kul-tuur.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Zoostje

  @ Johan Bos, u dreigt nu met verbanning. Op welke gronden? Dat u moe wordt? Waarvan? U beheert dit blog toch? U bent toch de ‘beheerder’alhier? U schrijft toch uw schrijfseltjes, waarop gewoon openbaar kan worden gereageerd? Mij heeft u te kennen gegeven, dat ik ontopic moet reageren, waarop ik u heb laten weten dat dan ook consequent door te voeren en dat doet u niet. En nu wordt u moe?
  Sluit dit blog dan, dan hoeft u zich ook niet meer te houden aan allerlei gebruikersvoorwaarden, die u naar uw eigen dunken toepast. Als u moe wordt van kritische geluiden uit de Amstelveense samenleving, dan lijkt mij het logisch, dat u dit blog sluit. En mocht u dat niet doen, dan lijkt het mij logisch, dat u uw blog openstelt voor iedereen. Zonder aanziens des persoons.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Ik schrijf gewoon artikelen, daar heb ik – naast werk voor andere media – genoeg aan.

     /   Beantwoorden  / 
 8. expat

  “kritische geluiden uit de Amstelveense samenleving”

  Daar heeft JB geen moeite mee, maar misschien wel over gekrijs uit zuid-oost.

  Kun je je dat voorstellen? Gaat niet lukken.

  Ik zie trouwens geen dreiging in de verbanning opmerking van JB. Jouw opmerkingen zijn des te meer vol dreiging, maar dat is naar politie paarden stenen gooiend links krakers tuig niet vreemd.

  Het is ook vreemd dat ik de complotdenker rvw nooit hoor zeuren over de tientallen nicknames die jij hier op de diverse blogs gebruikt hebt.

  Jullie zijn toch niet Dries en Grettan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Zoostje

   PC alias Expat, hou ajb op.Wat betreft ‘nicknames’moet je bij JB zijn. Dit is een openbaar forum. Waarop iedereen, zelfs vanuit Groningen mag reageren.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Zoostje

   HUH?????? Je bent niet goed wijs, JB kan je uit de droom helpen, maar dat doet hij bewust niet.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Gerben

  Eerste Amstelveense Weetfabriek kan er komen. Goed voor de gemeentekas Amstelveen – Aalsmeer. Rieu live op het Stadsplein! Voor jong en oud.
  (wie dit leest is vast oud…kies het leven!)

    /   Beantwoorden  / 
 10. Simon Sluitspier

  JB is hier gewoon de baas. Bevalt het je niet ,dan zet je gewoon toch je eigen toko op en kom je hier niet meer. Ik snap daarom heel goed dat JB strontziek wordt van die aanvallen op zijn integriteit . Vooral als iemand nogal lachwekkend begint te dreigen met de rechter. Dit blog wordt nogal verziekt, altijd nav rvw, of uitlokking van dezelfde figuur. Een heel stel serieuze mensen reageren hier niet meer en dat is erg jammer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Zoostje

   Noem eens wat ‘serieuze mensen’ die hier ooit reageerden en nu niet meer?

     /   Beantwoorden  / 
  2. Johan Bos

   Zo. Ik vind het onderlinge geraas nu wel weer genoeg. Alles wat niet over de aangegeven onderwerpen gaat, haal ik maar weer eens weg.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gerben

    Beste Johan, als je iets vindt moet je het naar de politie brengen. Is het haalbaar om ieder die hier reageert te tonen onder eigen naam? Gaat maar om enkele mensen, toch?

      /   Beantwoorden  / 
 11. Gerben

  JB, hier de baas, inderdaad. Hij kan hier bouwen en breken. Het eerste ligt hem meer. Ten diepste de sluitspier van Amstelveen – Aalsmeer. Rieu is echter ook voor JB onaantastbaar.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.