Bo Haris in P60

In 2004 won hij Idols en bracht hij zijn eerste single ‘When You Think Of Me’ uit. De jongste release van Bo Saris is het album Gold, uitgebracht in april 2014. Hij treedt vrijdag 27 maart (2-.30 uur) op in P60.

Bij Idols riep hij dat de soul in leven gehouden moet worden. Hij zorgde er de laatste jaren voor dat men zich in Nederland daarover geen zorgen hoeft te maken. ‘Gold’ was vorig jaar zijn vierde album.

De productie was in handen van Andre Harris, die als helft van het duo Dre & Vidal werkte aan hitsingles van Usher, Chris Brown, Flo Rida, Ciara, en Michael Jackson. Onder andere voor die samenwerking met Harris verhuisde Bo Saris een paar jaar geleden naar Londen.
Het resultaat mag er in ieder geval zijn: Gold is een plaat die meer dan eens naar de klassieke soul neigt, zonder dat het ooit gedateerd klinkt. Zijn nieuwe sound is ook de Britse pers opgevallen. Zane Lowe omschreef zijn in 2013 uitgekomen single ‘The Addict’ als“Essential ingredients in play there, that is just lovely – an instant slice of vintage soul…That’s a tune, you can’t deny it…. Massive!”
 

 

Lees ook:Soulzanger Bo Saris weer in P60
Lees ook:Boris in P60
Lees ook:Gers Pardoel en Sef in P60
Lees ook:Avond met classic soul in P60
Lees ook:Kenny B in oktober in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.