Tomaten leggende kip in Poppentheater

Op Paaszondag (8 april) gaat om 14.30 uur de voorstelling ‘Maria Dolores, de kip die tomaten legt!’ in première in het Amstelveens Poppentheater. Die wordt gespeeld door Huis van Barm. Alle boerderijdieren zijn vertrokken, omdat ze niet meer tegen de cha-cha-cha muziek van de boer konden. Bij Gerards dierenwinkel mag de boer de Marie genaamde de kip zonder eieren gratis meenemen. Maar Marie blijkt wel sappige tomaten te leggen. Een bloeiend tomatenhandeltje is het gevolg. Een Italiaanse kok wil Maria stelen. Samen met Charlotte, een lieftallige agente, wordt een wilde achtervolging ingezet. Een knotsgek verhaal met prachtige poppen!Toegangsprijs voorstelling  € 8,50. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Lees ook:Concours Franse Chansons in Schouwburg
Lees ook:Amsterdamse ambtenaar in directie gemeente
Lees ook:Flamenco met Maria Juncal in Schouwburg
Lees ook:Rogue One en Perfetti Sconoscuiti in Cinema AV
Lees ook:Spaanse en Italiaanse muziek op Wester-Amstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.