Zes weken ‘Winterdorp’ op Stadsplein

Voor de tweede keer is er een kerstmarkt op het Stadsplein. Die wordt van 29 november (feestelijke opening) tot en met 7 januari gehouden onder de naam Winter Village. Er is in dat winterse dorp dan ook meer te vinden dan kraampjes. “Winterse gezelligheid met een grote Ice Slider, een openluchtijsbaan van ruim 450 vierkante meter, een kerstmarkt en diverse (sport)activiteiten op het ijs”, roepen de organisatoren.

Er komt ook in samenwerking met Relatieplanet een speciale date-avond op het ijs, een combinatie van schaatsen, dineren en speeddaten. Er worden verder tijdens Winter Village in het Stadshart activiteiten georganiseerd als schaatslessen, kunstschaatsshows, discoschaatsen, curling competities, ontbijtsessies, kidsentertainment, de Van Dobben vrijmibo en speciale feestavonden.

Tot 21.00 uur open

De ijsbaan en Ice Slider zijn op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 15:00 – 21:00 uur en op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 – 21:00 uur. Meer informatie: www.wintervillageamstelveen.nl of www.stadshartamstelveen.nl

Het Winter Village-concept wordt volgens de organisatoren dit jaar in zes verschillende steden uitgerold. Bezoekers kunnen in het pop-up restaurant genieten een kop warme chocolademelk, glühwein of een borrel drinken. En eten natuurlijk.

 

 

Lees ook:Stadshart wordt winterdorp
Lees ook:D66: ‘Kerstmarkt-ondernemers willen ‘s avonds open’
Lees ook:Daten voor singles in winterdorp Stadshart
Lees ook:D66: ‘Kerstmarkt ook ‘s avonds open’
Lees ook:Winterse middag in poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.