Daten voor singles in winterdorp Stadshart

Foto: R. van Waning

Daten op de ijsbaan in het Stadshart, waarvoor Relatieplanet is ingeschakeld, wordt een van de onderdelen van Winter Village. In dat winterdorp verandert het Stadshart op 24 november, onder de noemer Unexpected Christmas. Vier weken lang komt er een kerstmarkt en er kan geschaatst worden op de 50o vierkante meter  grote ijsbaan en worden gegeten in het Winter Village Restaurant.

De ijsbaan is dagelijks geopend tot 21.00 uur, het restaurant tot 22.00 uur. Op de kerstmarkt kan men inkopen doen voor de Kerstperiode. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van de winkels.

Zaterdag 26 november vindt van 15.00 uur af d officiële opening plaats. Dan speelt entertainmentband Sonny’s Inc. en is er een demonstratie door Figure Skating

Voorbereiding kerstmarkt. Foto: R. van Waning

Amsterdam. Verder zijn er in het winterdorp schaatslessen, een feestavond, schoolschaatsen en andere activiteiten voor kinderen en volwassen.

Disco

Kinderen kunnen op vrijdag genieten van de kinderdisco op het ijs, misschien komen er ook nog wel wat Pieten langs (het is tenslotte Sinterklaas). Op zondag 11 en 18 december is er een heus kinderprogramma met Disneyfiguren.

Van 19 t/m 24 december komt Serious Kerst in actie voor Serious Request vanuit een eigen Glazen Huis op het terrein. Met 116 uur live radio door RTVA, gastpresentatoren en optredens langs de ijsbaan.

Bootcamp

HealthCity organiseert samen met Winter Village Stadshart Amstelveen elke zondag (27 november, 4, 11 & 18 december) een Bootcamp op de ijsbaan. Vanaf 10.00 uur kan heel sportief Amstelveen en omstreken daar aan de slag.. Inschrijven is mogelijk via de website van Stadshart.

Daten

Daten op de ijsbaan is dit jaar een onderdeel van het winterdorp. Gezamenlijk met Relatieplanet wordt woensdag 21 december een single avond georganiseerd worden onder de noemer ‘Ben jij de slagroom op mijn warme chocomel?’. Singles kunnen zich amuseren met een speciaal samengesteld menu en samen romantisch schaatsen, meldt het Stadshart.

Restaurant

In het pop-up restaurant is winterse kost te eten, zoals een stamppot of kaasfondue. Daarnaast kunnen liefhebbers er terecht voor een kop warme chocolademelk, glühwein of een gezellige borrel. Het bedrijfsleven kan er Kerstborrels, een Kerstdiner of een andere feestelijke bijeenkomst houden. Er worden speciaal samengestelde arrangementen aangeboden (reserveringsnummer 06-21369923). Kijk voor meer informatie op www.wintervillageamstelveen.nl.

 

 

Lees ook:Stadshart wordt winterdorp
Lees ook:Zes weken ‘Winterdorp’ op Stadsplein
Lees ook:D66: ‘Kerstmarkt-ondernemers willen ‘s avonds open’
Lees ook:Weekmarkt wijkt voor kerstmarkt
Lees ook:Kinderen praten mee over inrichting speelplaats Poeloever

2 reacties op “Daten voor singles in winterdorp Stadshart

 1. Tinus Trekveer

  Daten? Eindelijk ook iets leuks voor de SP’ers onder ons.

  Succes lieverds.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gerben

  LGTBI zijn sterren on stage, al helemaal op ijs. Kan Winter Village verlengd? Ala Soldaat van Oranje?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.