College wil met Stadshart-ondernemers praten over bereikbaarheid

Het college van B&W is blijkbaar geschrokken van de zorgen die ondernemers in het Stadshart hebben over de toekomstige bereikbaarheid. Het wil op korte termijn met hen daarover praten. Als de tunnel er komt, verdwijnt de directe afslag van de A9 naar het centrum en ook de verbinding van de Beneluxbaan naar het Handelsplein.  De bereikbaarheid van het Stadshart per auto, fiets en openbaar vervoer moet gehandhaafd blijven,  roepen de wethouders Groot en Pols nu via een persbericht van de gemeente. Zij zeggen de zorgen van de ondernemers te delen en te vinden dat de parkeergarages, dicht bij de winkels,  bereikbaar moeten blijven. Het is de bedoeling van de wethouders de onrust van de winkeliers weg te nemen. Daarom willen zij met de ondernemers samen naar oplossingen zoeken.Maar intussen ligt er wel een tracébesluit op tafel, dat verdwijnen van de afrit bij de Kiezer Karelweg inhoudt. Het ziet er niet naar uit dat het college daar wat aan wil of kan veranderen. Zodat ook de zorg van de ondernemers wel onveranderd zal blijven bestaan

Lees ook:Groot vraagt Stadsharteigenaar aantrekkelijke winkelmix te houden
Lees ook:D66 bezorgd over huuropzeggingen in Stadshart
Lees ook:Stationsstraat wordt niet afgesloten
Lees ook:GroenLinks wil mening van winkeliers over koopzondag
Lees ook:Eigenaar Stadshart: geen boetebepaling zondagsluiting

3 reacties op “College wil met Stadshart-ondernemers praten over bereikbaarheid

 1. Joost09

  Wat een gebabbel…Er is nog helemaal geen tracebesluit. RWS heeft weer eens forse vertraging opgelopen!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Onno

  Ze willen naar een oplossing zoeken , leuk dat ze toegeven dat er nu al problemen zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hans van der Liet

  Dan is er toch ook geen probleem?!?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.