Activiteiten voor kinderen in Meerkamp in kerstvakantie

Zwembad de Meerkamp is op beide kerstdagen en in principe ook op Nieuwjaarsdag gesloten. Wel kan op 1 januari tussen 13.00 en 15.00 uur gratis een ‘nieuwjaarsduik’ worden genomen in golfslag-, wedstrijd- en instructiebad. Op de donderdagen 24 en 31 december sluit het bad om 17.00 uur. Zie ook: www.meerkamp.nl. In de kerstvakantie varvallen verder alle zwemlessen.

Voor kinderen met een zwemdiploma zijn in de kerstvakantie wel dagelijks van 14.00 uur af allerlei activiteiten in het wedstrijdbad: grote opblaasglijbaan (maandag 21 december), hindernisbaan (dinsdag 22), loopmat en spel voor de kleintjes (23, geen zwemdiploma nodig), snorkelen (donderdag 24), glijbaan (maandag 28), popduiken in wedstrijdvorm (dinsdag 29), estafette en spel voor peuters (woensdag 30, geen zwemdiploma nodig), waterpolo (donderdag 31).

Lees ook:Buitenbad Meerkamp open van 7 tot 7
Lees ook:Buitenterrein De Meerkamp vroeger geopend
Lees ook:Kinderfestival in schouwburg en bioscoop
Lees ook:Sport en spel in de wijken
Lees ook:Zwemvierdaagse in De Meerkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.