Gratis hardloophesjes bij Geijsel Adviesgroep

De dertigste Marathon van Amsterdam liep zondag langs de Amstelzijde in Ouderkerk en via het Hoger Einde weer terug. Daarmee passeerden de lopers ook het pand van Geijsel Adviesgroep. Dat bedrijf maakte van de gelegenheid gebruik om hardloophesjes uit te delen aan lopers en cliënten. Daarmee was ook het pand versierd.Cliënten van het bedrijf konden de hesjes tijdens de marathon afhalen. Omdat er nog wat over zijn kunnen, zolang de voorraad strekt ook anderen dat nog doen (Hoger Einde 31, Ouderkerk).

Lees ook:1700 lopers eerste marathon Amstelveen
Lees ook:School De Wending naar betere behuizing
Lees ook:Wachttijd sociale huurwoningen klacht KKP
Lees ook:‘Nederland Leest’ gestart in bibliotheek
Lees ook:Karin Slaughter bij Venstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.