Andere locaties voor sportclubs onvindbaar

Na meer dan twee jaar ellende en dreigende dakloosheid, verhitte discussies en fel verzet tegen de plannen van B en W, mogen de sportverenigingen Martinus en ODIN toch weer terug naar hun oude accommodaties aan Zonnestein en Ouderkerkerlaan. Hoewel de gemeente lang heeft volgehouden dat er andere locaties beschikbaar zouden komen en efficiƫnter gebruik van haar panden zou kunnen worden gemaakt, slaagde zij er blijkbaar niet in die ook werkelijk te vinden. Burgerbelangen en VVD, de oppositie in de gemeenteraad, heeft geen goed woord over voor het beleid van sportwethouder Alink. De lokale sportwereld ook (en al lang) niet, trouwens. ODIN mag nu opeens nog minstens vijf jaar aan de Ouderkerkerlaan blijven zitten.

Lees ook:ChristenUnie wil veiliger Ouderkerkerlaan
Lees ook:ODIN: eerste in regio met beweegdiploma
Lees ook:Ouderkerkerlaan: geen bouw op KKC-sportveld
Lees ook:Yogaschool aan Ouderkerkerlaan
Lees ook:Burgerbelangen wil toch in college

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.