Ondernemers pioniers bij golfcentrum

De (oud) wethouders

Nadat het Golfcentrum Amsteldijk in de Bovenkerkerpolder vorige week donderdag (15 september) min of meer officieel was geopend, was er zondag open huis. De opening van het overigens nog niet voltooide centrum vond plaats tijdens het daar gehouden jaarlijkse  uitje van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Ruim 80 leden van de vereniging kregen de kans na de officiële opening van het eerste deel van het golfcentrum als eersten een balletje te slaan van een der 35 afslagplaatsen van de ‘Wereld van Chipping’. De opening werd verricht door wethouder John Levie van Sport (BBA) en twee van diens voorgangers, te weten Remco Pols (PvdA) en Rien Alink (D66), beiden overigens nu raadslid.

Wethouders met rechts echtpaar Loogman, initiatefnemers van het centrum

Na de ‘aftrap’ – liever gezegd ‘afslag’-  door het drietal waren alle 35 afslagplaatsen meteen bezet. Drie van ‘De Negen Werelden van Golf’ zijn nu gereed voor gebruik en binnenkort volgen er nog  twee. Volgens de planning moet de 9-holes golfbaan in april 2012 gereed zijn. Omdat golfen en netwerken goed samengaan – en golfen een typische ondernemerssport is – werd de OA-Golfclub opgericht. ‘Wellicht met Golfcentrum Amsteldijk als home course wordt het binnenkort niet alleen netwerken tussen de bitterballen maar ook tussen de golfballen,’ laat de vereniging weten. [email protected] en www.oa-amstelveen.nl.

Lees ook:Levie en twee ex-wethouders openen golfcentrum
Lees ook:‘Zomerborrel’ van OA
Lees ook:Aangepast plan voor golfbaan Bovenkerkerpolder
Lees ook:Aanleg golfbaan op nieuwe site te volgen
Lees ook:Award en gunstige uitspraak RvS voor golfcentrum en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.