Rondje Elsenhove voor droge voeten

De zon werkte mee op die waarschijnlijk laatste echte nazomerdag, toen gisteren (zondag 3 oktober) wethouder Herbert Raat (onderwijs, rechts op de foto) min of meer officieel het ‘rondje Elsenhove’ in gebruik nam. Hij deed dat samen met voorzitter Richard Wolfs van de Stichting Vrijwilligers Speelboerderij Elsenhove. Van nu af kunnen bezoekers het hele terrein verkennen zonder natte voeten te krijgen. Speelboerderij Elsenhove ligt – evenals het natuurgebiedje waarvan het eigenlijk deel uitmaakt – nu eenmaal in een polder. Na een regenbui waren de weilanden moeilijk begaanbaar. De stichting heeft met hulp van donateurs het pad financieel mogelijk gemaakt. Na de inwijding van het rondje Elsenhove was er voor de geiten een feestelijke maaltijd. Een beetje verlate lunch, eigenlijk. Meer een brunch dus. Dat had dan weer te maken mer Dierendag. Dus eigenlijk vervroegd ook wee, want die is vandaag (4 oktober).

Lees ook:Poppenkast Stromboli op Elsenhove
Lees ook:Elsenhove 40 jaar in 2016
Lees ook:Burgemeester bij gevederde rovers
Lees ook:Afgebrande veenschuur herbouwd op speelboerderij
Lees ook:Burgemeester bezoekt Elsenhove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.