Bedrijfsleven: slechts ton cash voor topsport

Tweederde van de 300 duizend euro die het bedrijfsleven heeft toegezegd voor topsport in Amstelveen bestaat uit de bertekende waarde van toegezegde te leveren diensten en middelen. Dat heeft wethouder Tabak woensdag aan de raadscommissie Burgers en Samenleving meegedeeld. De gemeente geeft een jaarlijkse subsidie van 250 duizend euro aan de nieuwe Stichting Topsport Amstelveen (STAV). Daar verbond de gemeenteraad de voorwaarde aan dat het bedrijfsleven met een minstens zo hoog bedrag zou komen. Er zijn zeven Amstelveense bedrijven die meedoen en twee buiten de gemeente.

Lees ook:Drie ton ‘geld en diensten’ van bedrijven voor topsport
Lees ook:Gemeente heeft nog geen sponsors voor topsport
Lees ook:B en W willen doorgaan met topsportambities
Lees ook:Gemeente pompt miljoenen in topsport
Lees ook:Gerard Braam benoemd als topsportmanager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.