Informatieavond over Vitaal 50+ markt

Met een informatieavond starten woensdag 12 juni (19.30 uur) de voorbereidingen voor de Vitaal 50+ Markt. Die wordt gehouden op 5 oktober in het raadhuis van Aalsmeer. Het is de bedoeling dat Aalsmeerse en Amstelveense ondernemers en zorgaanbieders zich daar presenteren. De infoavond wordt gehouden in het Wijksteunpunt Aalsmeer, Clematisstraat 20, 1431 SE Aalsmeer. De markt – en dus ook de startavond – wordt georganiseerd door Stichting Dialectica, met medewerking van Vita Welzijn en Advies. Vorig jaar trok de markt ruim 900 bezoekers, die geïnteresseerd waren in vitaliteit. Dit jaar krijgt de markt het thema “De moderne oudere” .

Over de opzet, de kansen, de doelstellingen en de organisatie wil Vita Welzijn en Advies de bedrijven en zorginstellingen op 12 juni informeren. Het programma ziet er als volgt uit. Na een welkomstwoord door directeur Vita Dion de Leuw van Vitra en Advies, spreekt wethouder Ad Verburg over ‘Het belang van Vitaliteit’, wordt de opzet van de markt uitgelegd en krijgen de bezoekers inzicht in wat Vita voor ouderen doet. Ondernemers en instellingen kunnen zich als deelnemer aan de markt melden.

Vita zegt zorgaanbieders en zake3lijke ondernemers nodig te hebben om te weten wat er beschikbaar is. Er liggej voor hen ook kansen, zegt Vita. ‘Denk aan bedrijven en aanbieders op het gebied van gezond eten, zorgverlening, financieel advies, wonen, recreëren, gezond werken, lifestyle, bewegen en sport. Al deze kennis, ervaring, diensten en hulpmiddelen willen we bundelen op de aankomende Vitaal 50+ Markt. En natuurlijk zijn we op zoek naar de nieuwste trends en innovaties.’

 

Lees ook:Vitaliteitsmarkt vor 50 Plussers
Lees ook:Website trekt winkeliers naar Aalsmeer-centrum
Lees ook:iPad cursussen voor ouderen
Lees ook:Weer Vitaliteitsmarkt in Aalsmeers gemeentehuis
Lees ook:Meepraten over welzijn en zelfredzaamheid in Groenelaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.